Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Sniegums sezonas sākumā jāvērtē ar atzīmi "labi""

Jānis Celmiņš

Ābols: "Sniegums sezonas sākumā jāvērtē ar atzīmi "labi""
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Gribētos uzteikt visu komandu par cīņu līdz pat spēles beigām. Bullīšos pietrūka meistarība un svaigums," pēc Rīgas "Dinamo" zaudējuma (3:4) Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kārtējā mačā pret Maskavas "CSKA" komandu, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda Rīgas komandas treneris Artis Ābols. Treneris rezumēja arī sezonas sākumu.

Jau ziņojām, ka vakar KHL regulārās sezonas spēlē Rīgas ''Dinamo'' viesos, trīs reizes atspēlējot vienu vārtu deficītu, tomēr ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Maskavas ''CSKA'' priekšā. Pēc spēles "Dinamo" treneris Artis Ābols pauda, ka komanda izcīnījusi svarīgu punktu, taču noteikti varēja būt arī vairāk. "Gribējās kaut ko vairāk, bet izcīnījām svarīgu punktu. Neko jaunu nepateikšu, šobrīd par nogurumu runā visi treneri, pietrūka svaiguma. "CSKA" pēdējo maču aizvadīja piektdien, mēs – svētdien. Gribētos uzteikt visu komandu par cīņu līdz pat spēles beigām. Bullīšos pietrūka meistarība un svaigums. Noraidījumi varēja būt mazāk, taču to laikam var teikt pēc katras spēles. Vienmēr liekas, ka pret tavu komandu tiesneši ir krietni skarbāki."

Nākamo maču līgā rīdzinieki aizvadīs vien 17. novembrī, kad izbraukumā komandai paredzēts mačs ar Ufas "Salavat Yulajev". Jau šodien komanda atgriezīsies Rīgā un tuvākās dienas puišiem tiks dotas atelpai. Treniņus "Dinamo" atsāks nākamās nedēļas sākumā.

Rezumējot sezonas sākumu, treneris pauda, ka rūgtums palicis par divām spēlēm mājās. "Mačos pret "Avtomobilist" un "Vitjaz" nenospēlējām tā kā to protam, bet par pārējām spēlēm pretenziju ir maz. Protams, varējām izcīnīt vēl kādu punktu, taču kopumā varam būt apmierināti. Pozitīvais ir tas, ka katrā spēlē, kuru zaudējām, cīnījāmies līdz pēdējai sekundei un cīnījāmies par punktiem. Pēdējās spēlēs nedaudz kliboja spēle vairākumā, pie tā noteikti strādāsim. Tagad ir jāatgūst spēki un jāizārstē savainojumi, lai varam turpināt cīņu pēc pauzes."

Vaicāts, kādu atzīmi desmit baļļu sistēmā treneris komandai liktu pēc pirmajām 23 sezonas spēlēm, Ābols atzina, ka viņam vieglāk vērtēt piecu baļļu sistēmā. "Pēc piecu baļļu sistēmas liktu trīs starp četri, tas laikam ir septiņi desmit baļļu sistēmā," smejot atzina Ābols. "Jāvērtē ar atzīmi "labi". Ideāli nekad nevar būt, desmit atkrīt, arī deviņi vai astoņi ir grūti iegūt," piebilda treneris.

1 2 63 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-11-03 11:07, pirms 14 gadiem
Tātad atzīme ''7''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-03 11:17, pirms 14 gadiem
gribētos jau, protams, likt pat 8 , bet tomēr atmiņā nāk zaudējumi Vityaz, Jugrai un Avtomobilist`am . Bet pretī var likt uzvaru un aizraujošās spēles pret SKA un vienvārdsakot vairumu uzvarēto spēļu.Vārdu sakot - labi, ka ir kā ir !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-03 11:46, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: nu LM viennoziimigi sezonas sakums ir labaks,es pat teiktu graujoshi laaaaabs.izcila uzbrukuma komanda
Pričom tur LM?
Vai šajā rakstā kaut ar rindiņu tas ir pieminēts?

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 11:47, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: un vai tu vari pieradit,ka Bachaa nav taa??vai tu vari pieradit,ka vienigas LM uzvaretas speles nav nopirktas??jo nedomaju,ka vinji ir spejigi kadu speli uzvareet
Protams,ka nevaru pierādīt, bet tas nenozīmē, ka arī BAČ ir Indijas svēto govju apvienība. Gan jau arī šeit ir toķiks, un citas mūsdienu profesionālā sporta negācijas.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 11:50, pirms 14 gadiem
Sniegumu vērtē arī pēc vietas turnīra tabulā-tad,kad pretinieki būs aizvadījuši vienādu spēļu skaitu ar mums!Pagaidām tur aina uz 7 neizskatās!Var iznākt tā,ka atkal sezonas beigās cīnīsimies uz dzīvību un nāvi par tikšanu astotniekā!Šogad labi,ka vismaz pēdējās spēles ir mājās!

  +4 [+] [-]

, 2010-11-03 12:04, pirms 14 gadiem
cirvji esat pamegini sarunat tada limenu speletajus,ka tagad jums bus jazaude...ikviens kas iziet uz ledus grib uzvaret ! jo ja butu sarunats tad ska jau divsu gadus butu ieguvusi gagarina kausu

  +4 [+] [-]

, 2010-11-03 12:04, pirms 14 gadiem
singerman rakstīja: Ja KHL nebūtu tik daudz sarunāto/pārdoto spēļu, būtu vēl labāks sākums.
Ja kaut kas tāds būtu bijis KHLā, pilnīgi noteikti kāds atlaistais spēlētājs vai treneris būtu kaut ko izpļāpājies.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-03 12:09, pirms 14 gadiem
Vai Ābolam nav pārāk zemas prasības pret sevi un komandu? Grozi kā gribi, bet vairāk par apmierinoši (tas ir "5" desmit baļļu sistēmā) nesanāk. Viens pats Mikušs jau vismaz pusballli, ja ne pilnu paņem nost, viņa mazspēja un tizlošanās uz laukuma, tomēr bāzšana pirmajās maiņās un pat 4pret4 ir nepanesama. Arī pēc punktiem, esam pašlaik ieguvuši 34 no 69 (tas ir ap 49,9%). Atzīmes liek par rezultātu, nevis centību vai labu gribu. Jā, par uzcītību varbūt var pat 8 ielikt (10 - 2 par Autombilist un Vytjaz).

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:19, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ja kaut kas tāds būtu bijis KHLā, pilnīgi noteikti kāds atlaistais spēlētājs vai treneris būtu kaut ko izpļāpājies.
Lai uz visiem laikiem pieliktu punktu savām sportista vai trenera gaitam?

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 12:19, pirms 14 gadiem
Nu pa Vitjaz neko nevaru teikt sliktu,laikam pagajusa sezonas izskana visi ir aizmirsusi ka vini speleja un cik guva uzvaras( uzreiz pec bridinajuma par izslehgsanu no ligas par kausanos) tad redzesiet ka vini nemaz tik perami nav ka te visi iedomajusies..tagad vini uzvilka ari ufu..saaksies pastarisu hokejs beidzot ari..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:28, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Iegūti ir 35 pkt.,un nevis 34.
Turnīra tabulu esi redzējis? Континентальная Хоккейная Лига - Турнирная таблица

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:29, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Lai uz visiem laikiem pieliktu punktu savām sportista vai trenera gaitam?
Ir čupām treneri, spēlētāji, ierēdņi kas vairs nav sastīti ar hokeju. Ir bijušās sievas, radi, draugi kas ir apvainojušies uz kādiem spēlētājiem un gribētu viņiem iegriest. Ir noteikti toķiku bijušie darbinieki, kas arī gribētu kaut vai anonīmi kādam iegriezt. Kur ir kaut viens signāls?

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:31, pirms 14 gadiem
martins_ms rakstīja: Turnīra tabulu esi redzējis? http://www.khl.ru/standings/
Jā,jā kļūdijos, un tāpēc komentāru izdzēsu.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-03 12:34, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ir čupām treneri, spēlētāji, ierēdņi kas vairs nav sastīti ar hokeju. Ir bijušās sievas, radi, draugi kas ir apvainojušies uz kādiem spēlētājiem un gribētu viņiem iegriest. Ir noteikti toķiku bijušie darbinieki, kas arī gribētu kaut vai anonīmi kādam iegriezt. Kur ir kaut viens signāls?
Starp citu, tieši šobrīd KHL ir viens "ekscess", kur notiek "razborkas" par "sarunāto spēli" - «Магнитку» и «Трактор» обвинили в «странном»... .

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:36, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ir čupām treneri, spēlētāji, ierēdņi kas vairs nav sastīti ar hokeju. Ir bijušās sievas, radi, draugi kas ir apvainojušies uz kādiem spēlētājiem un gribētu viņiem iegriest. Ir noteikti toķiku bijušie darbinieki, kas arī gribētu kaut vai anonīmi kādam iegriezt. Kur ir kaut viens signāls?
Vai Tu dikti daudz esi lasijis par visādiem nesmukiem gadijumiem ar toķikiem NHL vai NBA?
Visticamāk,ka nē, bet tas nenozīmē, ka tas šajās līgās nenotiek. Vienkārši tas viss tiek slēpts aiz septiņām atslēgām, jo tas viss ir saistīts ar milzu naudām.

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:38, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai Tu dikti daudz esi lasijis par visādiem nesmukiem gadijumiem ar toķikiem NHL vai NBA?
Visticamāk,ka nē, bet tas nenozīmē, ka tas šajās līgās nenotiek. Vienkārši tas viss tiek slēpts aiz septiņām atslēgām, jo tas viss ir saistīts ar milzu naudām.
par NBA ir gan lasīts...

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:39, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Ja ja nebūtu to muļķigo zāģu pret Avtomobilist un Vitjaz visā visumā būtu oky bet tagad atzīme labi jau būtu uzdāvināta.
Ir laiks atvilkt elpu visu pārdomāt un tad sagatavoties smagajiem izbraukuma mačiem pret UFU,Magņitku,Čelabinsku un Maskavu!
kura vieta bija mulkigs ? skatoties,speli likas ka ka Vitjazisti patiesam gribeja uzvaret,atskiriba no mums diemzeel..RD ir jaspele ar ikvienu un jauzskata ka lidzvertigs pretinieks,nevis,iziesim uz ledus un uz vienu slidu apslidosim tos nabagus,ko tad vini mak,pedeja vieta utt...ta sporta nenotiek,notiek tiesi pretejais jo pretinieks nav novertets,un tad kad musejie beidzot saks domat pareizak,ka ikviens ir nacis uzvaret un spelet labi,ka to vini dara pret stipraka komandam,bet tiklidz nak pretim kada no ligas lejasgala ta doma,ka aslidosim vinus mierigi....

un tie kas saka ka Jugra ari nabagi ka mes viniem zaudejam,laikam neseko lidzi visai ligai,jo viniem ir par trim spelem mazak neka mums,bet tai pasa par trim punktiem vairak neka mums...

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:48, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Starp citu, tieši šobrīd KHL ir viens "ekscess", kur notiek "razborkas" par "sarunāto spēli" - «Магнитку» и «Трактор» обвинили в «странном»... .
Nu kāds tur ekscess, es skatijos to maču. Spēle tiešām bija garlaicīga un komentētājs kaut ko netīšām izspļāva. Nu redzēs ar ko tas viss beigsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-03 13:19, pirms 14 gadiem
singerman rakstīja: Nevar nenovērtēt pretinieku, kad pats mājās esi pakāsis spēles pēc kārtas ! Es jau pirms spēles no krievu buku kantora par maksu uzzināju, ka Vitjaz šo spēli uzvarēs un paliku tikai kā uzvarētājs. DInamo koeficients bij 1.37, Vitjaz 6.3... spēle sarunāta un uzvarētāji, kuri to zināja un lika uz Vitjaz uzvārījās nenormālo piķi... un tā tas notiek daudzos mačos... arī nedaudz vēlāk, kad Vitjaz mājas Salavat uzvarēja (smieklīgi bij uz Salavat skatīties, ka šie tupa slido pa laukumu nesteidzoties)
Ne redz, pats primitīvi iekriti
Visiem totalizatoriem ir spec(izlūk)dienests kurš seko jebkādai informācijai, jebkurā pasaules malā. Gadijumā ja ir kāda info, toķikos likmes strauji krīt, jeb ja parādās aizdomīgi lielas likmes, spēle tiek noņemta tās dienas toķika.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 13:20, pirms 14 gadiem
singerman rakstīja: Nevar nenovērtēt pretinieku, kad pats mājās esi pakāsis spēles pēc kārtas ! Es jau pirms spēles no krievu buku kantora par maksu uzzināju, ka Vitjaz šo spēli uzvarēs un paliku tikai kā uzvarētājs. DInamo koeficients bij 1.37, Vitjaz 6.3... spēle sarunāta un uzvarētāji, kuri to zināja un lika uz Vitjaz uzvārījās nenormālo piķi... un tā tas notiek daudzos mačos... arī nedaudz vēlāk, kad Vitjaz mājas Salavat uzvarēja (smieklīgi bij uz Salavat skatīties, ka šie tupa slido pa laukumu nesteidzoties)
paraadi man taadu buku kantori, kas pa maksu dod pareizaas prognozes. tas ir taa pataas kaa es nopeerku kilogramu aabolu pa 1 ls un paardotu to pa 50 kapeikaam!!!
kur loogjika!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-03 13:24, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Protams, ka viņš nevar pierādīt ka tā ir, bet vai Tu vari pierādīt,ka tā nav??
Tu jau runaa no seerijas-Nosauc kaadu par idiotu un tad lai vinjsh pieraada ka taads nau!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-03 13:30, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ne redz, pats primitīvi iekriti
Visiem totalizatoriem ir spec(izlūk)dienests kurš seko jebkādai informācijai, jebkurā pasaules malā. Gadijumā ja ir kāda info, toķikos likmes strauji krīt, jeb ja parādās aizdomīgi lielas likmes, spēle tiek noņemta tās dienas toķika.
Bet ko tie izlūki izlūkos?
Vai to,ka spēlētāji normāli spēlē, bet kaut kā met garām vārtiem, vai kā savādāk kļūdās? Tas viss ir normālā spēles procesā, un kādu apvainot par to,ka no izdevīgas pozīcijas aizmet garām vārtiem ir ļoti aizdomīgi, nevienam mute nevērsies. Vai arī vārtsargs nenotver ripu,kas pēc būtības bija janotver.
kā jau teicu, tad šāda veida info ļoti reti iznāk uz āru, jo tā pamatā ir baigās naudas summas.

     [+] [-]

, 2010-11-03 13:33, pirms 14 gadiem
singerman rakstīja: Spec dienesti..haha Totolizatori arī pelna uz to piķi, kad sarunātajos mačos likmes ir maksimāli zemas favorītu komandai, tādejādi liekot uz viņiem, piemēram dinamo, uzliekot 100ls un domājot ka ar 1.4 koef. uzvarīsies 40ls, jo vitjaz koef. uz uzvaru vairāk kā 6, tu naudu zaudē, bet toto to savāc. Zin šo info tikai tie, kas nopērk viņu ( un tā maksā vairāk kā 100ls zināšanām.) Un toto maksimālās naudas likmes uz pārdotajiem mačiem arī nav tik lielas, lai viņi būtu zaudētājos. Tādejādi uzvārās gan toto, gan tie kas pērk šādu info. Un īpaši uzvārās toto uz tiem, kas liek express likmes, tobiš uz daudziem mačiem it kā 100% uzvarētājiem, bet šie lautiņi jau nezin, ka pārliecinošie favorīti todien šo pasākumu zaudēs) !
Var redzēt, ka Tu saproti kā tās lietas notiek,mister Soprano.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 13:42, pirms 14 gadiem
singerman rakstīja: Spec dienesti..haha Totolizatori arī pelna uz to piķi, kad sarunātajos mačos likmes ir maksimāli zemas favorītu komandai, tādejādi liekot uz viņiem, piemēram dinamo, uzliekot 100ls un domājot ka ar 1.4 koef. uzvarīsies 40ls, jo vitjaz koef. uz uzvaru vairāk kā 6, tu naudu zaudē, bet toto to savāc. Zin šo info tikai tie, kas nopērk viņu ( un tā maksā vairāk kā 100ls zināšanām.) Un toto maksimālās naudas likmes uz pārdotajiem mačiem arī nav tik lielas, lai viņi būtu zaudētājos. Tādejādi uzvārās gan toto, gan tie kas pērk šādu info. Un īpaši uzvārās toto uz tiem, kas liek express likmes, tobiš uz daudziem mačiem it kā 100% uzvarētājiem, bet šie lautiņi jau nezin, ka pārliecinošie favorīti todien šo pasākumu zaudēs) !
Labi, labi rullē tik tālāk.
1 2 63 komentāri