Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

papildināts Ozo: "Lai uzvarētu, jāspēlē 60 minūtes, ne sekundi mazāk..."

Ozo: "Lai uzvarētu, jāspēlē 60 minūtes, ne sekundi mazāk..."
Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Rīgas ''Dinamo'' Gagarina kausa izcīņas piektajā spēlē viesos ar 1:3 atzina Maskavas ''Dynamo'' pārākumu, hokejisti sniedza nelielus komentārus par aizvadīto maču.

''Neesmu īpaši apmierināts ar to, ka neizdevās noslēgt sēriju jau šodien,'' pēc zaudētā mača teica Rīgas ''Dinamo'' līderis Sandis Ozoliņš. ''Kopumā neesmu apmierināts ar mūsu darbībām uz ledus. Lai izcīnītu uzvaru, jāspēlē ir visas 60 minūtes. Un ne sekundi mazāk. Laukuma saimnieki ļoti asi iesāka trešo periodu un divu minūšu laikā iemeta divus vārtus. Tas mūs izsita no līdzsvara. Centāmies demonstrēt to hokeju, kādu piekopām iepriekšējos mačos, taču tas neizdevās.''

''Pēc otrā perioda Oļegs Znaroks pateica, ka vajag spēlēt līdz galam un nekrist panikā,'' saka ''Dynamo'' uzbrucējs Leo Komarovs. ''Protams, ļoti palīdzēja tas, ka komandā atgriezās Miroslavs Šatans. Viņš ir lielisks hokejists, kurš ļoti noderīgs komandai. Vai nav skumji, ka manā vietā tagad pirmajā maiņā spēlē Šatans? Viņam tur jāspēlē, bet ne man. Šatans ir zvaigzne, tāpēc neviens neapvainojas. Galvenais, ka mēs uzvarējām.''

''No fiziskā viedokļa jutos labi, neskatoties uz to, ka nebiju spēlējis mēnesi,'' saka Miroslavs Šatans. ''Pāris reizes man bija izdevība gūt vārtus, taču nesanāca. Ceru, ka tālāk veiksies labāk. Mēs pēc divām trešdaļām nekritām panikā, tāpēc mūsu uzvaras noslēpums slēpjas tajā, ka mēs cīnījāmies līdz pēdējam. Mūsu gūtie vārti nebija diez ko skaisti, taču kāda tagad tam atšķirība? Nekas vēl nav zaudēts. Ar veiksmes palīdzību mums tagad pretinieks jāuzvar Rīgā, lai pēc tam atgrieztos Maskavā.''

''Protams, uz Maskavu mēs devāmies pēc uzvaras, jo gribējām pabeigt sēriju,'' iesāk Lauris Dārziņš. ''Grūti pateikt par cik procentiem bijām pārliecināti, ka arī piektajā spēlē uzvarēsim. Spēli sākām ar labu garastāvokli un lielu vēlēšanos. Viss it kā gāja labi, jo guvām pirmie vārtus, kas nav mazsvarīgi. Pēc tam mums brīžiem piederēja pārsvars. Pēc otrā perioda uz ģērbtuvēm devāmies uz pozitīvas nots...''

''Pēc gūtajiem vārtiem mēs tā kā netaisījāmies iet un spēlēt no aizsardzības. Protams, būtu bijis patīkami gūt vēl vienus vārtus, lai justos pārliecinošāk. Trešajā trešdaļā mājinieki mums nepilnu divu minūšu laikā iemeta divus vārtus. Ja godīgi, tad neko tādu negaidījām. Pretinieks sāka spēlēt nedaudz savādāk. Iespējams, viņi sāka spēlēt nedaudz ātrāk. Viņi skrēja pārāk ātri un arī uzbruka daudz aktīvāk, taču tas ir saprotams. Viņiem tajā brīdī nebija vairs kur likties. Viņiem, tāpat kā mums, vēl negribējās doties atvaļinājumā. Pēc tam, kā viņi guva pirmos vārtus, tribīnes Maskavā eksplodēja. Protams, atbalsts Maskavas ''Dynamo'' komandu vēl vairāk dzina uz priekšu. Kā rezultātā sekoja otrie zaudētie vārti.''

''Agresīva spēle nenozīmē to, ka tā uzreiz ir bez noteikumiem,'' iesāk Konstantīns Gorovikovs. ''Ir kaut kas jādara, lai uzvarētu. Rīdzinieki joprojām turpina ļoti organizēti spēlēt aizsardzībā. Arī viņu vārtsargs spēlē neslikti. Lai gūtu vārtus, ripa jānogādā vārtu priekšā, tāpēc bez agresīvas un aktīvas darbības to izdarīt ir grūti. Kāpēc mums ir tik slikts vairākums? Nezinu, vai nu mēs spēlējam slikti vai arī pretinieks labi.''

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
www.allhockey.ru
www.sportbox.ru

1 2 50 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2011-03-02 10:27, pirms 13 gadiem
Vēl rakstās ar garo ē!

 +19 [+] [-]

, 2011-03-02 10:28, pirms 13 gadiem
Blin, vakar vini bija jau gatavi doties atvalinajuma. Sejas bija ierakstita nolemtiba speles sakuma. Pasi vien iedevat viniem ceribu, tagad bus jagrauz ledus majas spele.

P.S. Skatijos speli Rossija2 kanala, jo nespeju izturet Kreipana&Stepisha vavuljoshanu. Jautajums tiem, kas LTV7 skatijas - vai shie abi teica, ka Mikelim paveicas, ka nedabuja noraidijumu epizode, kad "nozaga" ripu uzbrukuma zona no mugurpuses Maskavas speletajam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-03-02 10:31, pirms 13 gadiem
... apnikuši tie valodas/mutes hhigēnisti, uztaisiet sev kādu portālu un cepiet viens otram galvas tur...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2011-03-02 10:33, pirms 13 gadiem
Vakar komenteeja Kreipaans un Simsons..Nevis Stepitis.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-02 10:35, pirms 13 gadiem
gravitons rakstīja: Vakar komenteeja Kreipaans un Simsons..Nevis Stepitis.
Nu tad lietas butibu daudz nemaina Ja rada Rossija2, tad labak skatos tur neka LTV7 - komente parsvara objektivi, neitrali un izskaidrojot stridigas epizodes.

 +50 [+] [-]

, 2011-03-02 10:37, pirms 13 gadiem
Skaties, Lauri....Rīgā ir jāņem uzvara, citādi šances uz laimīgu sēriju ir pielīdzināmas tuvu nullei. Protams, būs vēl teorētiski varianti Maskavā, bet tas procents uz uzvaru būs ļoti mikroskopisks. Ja MD rīt uzvar, domāju, ka tās ir beigas visam labi iesāktam. Kaut nu es kļūdītos. Jau iepriekš liels "Paldies" par mīnusiņiem.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-02 10:38, pirms 13 gadiem
lukaz23 rakstīja: Rīt arī viss izšķirsies,jo ja RD zaudēs Maskava izredzes būs gaužām mazas
Pat tādu domu, ka rīt varētu kas neizdoties - vajag iznīdēt jau saknē!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 10:48, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Skaties, Lauri....Rīgā ir jāņem uzvara, citādi šances uz laimīgu sēriju ir pielīdzināmas tuvu nullei. Protams, būs vēl teorētiski varianti Maskavā, bet tas procents uz uzvaru būs ļoti mikroskopisks. Ja MD rīt uzvar, domāju, ka tās ir beigas visam labi iesāktam. Kaut nu es kļūdītos. Jau iepriekš liels "Paldies" par mīnusiņiem.
Kādi tur mīnusi par to, ka pasaki visu kā ir. Skaidrs, ka 7tā spēle Maskavā būtu ļoti smaga. Cerams, ka komanda spēs noskaņoties, jo maskaviešiem ar to problēmas nebūs!

 +19 [+] [-]

, 2011-03-02 10:56, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Blin, vakar vini bija jau gatavi doties atvalinajuma. Sejas bija ierakstita nolemtiba speles sakuma. Pasi vien iedevat viniem ceribu, tagad bus jagrauz ledus majas spele.

P.S. Skatijos speli Rossija2 kanala, jo nespeju izturet Kreipana&Stepisha vavuljoshanu. Jautajums tiem, kas LTV7 skatijas - vai shie abi teica, ka Mikelim paveicas, ka nedabuja noraidijumu epizode, kad "nozaga" ripu uzbrukuma zona no mugurpuses Maskavas speletajam?
Man paietika ar pirmajām 5 minūtēm, kad sapratu, ka RD uz šo spēli ir izgājis ne tādā noskaņojumā, kā iepriekšējās četras. Un ne jau MD kaut ko īpašu rādīja. Tas, ka pie rezultāta 0:1 viņi ( MD ) meta garām no metra attāluma TUKŠIEM VĀRTIEM var nosaukt vienīgi tikai par psiholoģiskām problēmām. Pamanīju, ka MD paši vairs neticēja tam, ka var vēl spēli glābt. Tagad paši vien esam devuši viņiem cerību uz labvēlīgu iznākumu sērijā. Nešaubos ne mirkli, ka Rīgā, MD izpildījumā, būs vakardienas trešā perioda turpinājums. Ja vēl kā Šatans minēja uzsmaidīs veiksme....tad.....bail pat iedomāties. Par mūsu vārtsargiem..Jā, snieguma ziņā viņi ir prakstiski vienādi, bet katram ir savs viens liels mīnus, proti, absolūti vienkāršus vārtus var ielaist. Kā redzams, tas vakar ietekmēja spēles rezultātu. Manuprāt galvenais ir komandas sniegums un rezultāti, nevis ja komandas vārtsargs, 10 reizes glābj komandu un 11 reizi ielaiž bērnišķīgus vārtus, kuri kā izrādījās bija liktenīgie.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 10:58, pirms 13 gadiem
Rit par uzvaru..nedrikst laut Znaroka mašinai ieskrieties..

 +10 [+] [-]

, 2011-03-02 11:00, pirms 13 gadiem
lukaz23 rakstīja: Piekrītu Rossija 2 komentē spēli objektīvi,bet Kreipāna kungs komentē kā "fans"
Kam lai tic???
Krievijas fani, saka, ka tieshi otraadi, Rossija2 komenteetaaji tieshi izteiktaak fano par MD, bet Jums abiem ar Ulrihu liekas, ka objektiivi.
Vairaak laikam ticeeshu Krievijas faniem (kuri peec 3 speeles izteikti spljaudiijaas par komenteeshanas stilu)!

 +10 [+] [-]

, 2011-03-02 11:06, pirms 13 gadiem
Peleeciits rakstīja: Kam lai tic???
Krievijas fani, saka, ka tieshi otraadi, Rossija2 komenteetaaji tieshi izteiktaak fano par MD, bet Jums abiem ar Ulrihu liekas, ka objektiivi.
Vairaak laikam ticeeshu Krievijas faniem (kuri peec 3 speeles izteikti spljaudiijaas par komenteeshanas stilu)!
Tur, ja nemaldos ir vairaki komentetaji. Vakardienas bija loti objektivi un sajusminajas par labam epizodem abu komandu izpildijuma. Ta pat ari Trottera gadijuma teica, ka vajadzeja but noraidijumam lidz speles beigam par sitienu galvas rajona.

 +28 [+] [-]

, 2011-03-02 11:07, pirms 13 gadiem
M.Dinamo atvaļinājums officiāli sāksies 4dien - Arēnā ''Rīga'' , aptuveni plkst. 21:30 pēc Latvijas laika......

  +7 [+] [-]

, 2011-03-02 11:16, pirms 13 gadiem
Gan jau ar visu Šatana zvaigzni mēs viņus paņemsim un ierādīsim vietu arī ''odiem''!

  +4 [+] [-]

, 2011-03-02 11:25, pirms 13 gadiem
Nu sorry, Lauri, bet neizskatījās, ka vakardien Jūs laukumā devāties lai uzvarētu.... tik pasīvu spēli ar nekādu pretspēli savā zonā un brāķiem piespēlēs sen nebija no Jums nācies redzēt! Ceru, ka maskaviešu psiholoģiskais pārsvars nebūs pārlieku liels uz rītdienas spēli un Rīgas Dinamo tomēr spēs novest šo play-off sēriju jau rītvakar līdz loģiskām tās beigām, attiecīgi - pārspējot Dinamo Maskava!!! Lai veicas un lai fanu atbalsts ir skaļākais, kāds līdz šim bijis arēnā!

  +8 [+] [-]

, 2011-03-02 11:32, pirms 13 gadiem
Pēdējās divas spēlēs RD spēlē tā, it kā vajadzētu noturēt pārsvaru divu spēļu summā un 0:0 vai pat 0:1 mums der. Nu nevar vinnēt sēriju, ja tu met 1 vārtus pamatlaikā. Pie kam to momentu pa visu spēli ir labi ja 4-5. Svētdien mums paveicās, jo tādus vārtus kā Ankipāns var iemest reizi sezonā. Vakar - viss. Tiklīdz MD tika priekšā tā klusums. Kur palicis tas RD, kas bija trešajā spēlē?
Slēpts komentārs: HAOSS

  +5 [+] [-]

, 2011-03-02 11:54, pirms 13 gadiem
ja rīt neuzvarēs un nekapās kā pēdējā kaujā tad atvaļinājumā ies rīdzinieki, šitik bezatbildīgi nomaukt spēli...paši vainīgi, ja negrib uzvarēt, nekādu vēlēšanos es neredzēju rīgas komandas izpildījumā, lai man piedod Lauris.

     [+] [-]

, 2011-03-02 11:57, pirms 13 gadiem
Peleeciits rakstīja: Kam lai tic???
Krievijas fani, saka, ka tieshi otraadi, Rossija2 komenteetaaji tieshi izteiktaak fano par MD, bet Jums abiem ar Ulrihu liekas, ka objektiivi.
Vairaak laikam ticeeshu Krievijas faniem (kuri peec 3 speeles izteikti spljaudiijaas par komenteeshanas stilu)!
Grūti salīdzināt ar mājas spēlēm, jo tās visas esmu skatījies arēnā. Ja par izbraukumu, tad arī es slēdzu iekša Rossija2, jo LTV7 no studijas runātais nebija īsti nopietni. Man šķita, ka Skvorcovs ar Bratašu vakar bija objektīvi, lai gan kā Rossija kanāla komentētājiem viņiem tādiem nemaz nebija jābūt.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-02 12:04, pirms 13 gadiem
UserSupport rakstīja: Vēl rakstās ar garo ē!
tas "vel" pats rakstas, valodniek ? ka jau parmet, tad parmet pareizi. un kas butu "garais ē" ? varbut, garais e ? bet tas nu ta, liriska atkape.
Slēpts komentārs: girtinshs

  +5 [+] [-]

, 2011-03-02 13:31, pirms 13 gadiem
piekrītu tiem kas raksta, ka jau no paša sākuma bija skaidrs, ka Rīga šo spēli zaudēs. Nezinu uz ko viņi bija cerējuši. Bēdīgākais ir tas, ka Maskava tiešām bija ņemama, viņi neko īpašu tā arī neparādija.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-02 13:33, pirms 13 gadiem
p.s. bieži vien mūsējie spēlē labāk, pēc zaudētām spēlēm un tad kad "deg pakaļa. Uz to arī ceram ceturtdien.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-02 13:37, pirms 13 gadiem
jāpievienojas tiem kas uzskata, ka Kreipāns ar kolēģiem vienkārši stāsta to, ko es pats arī redzu notiekam uz laukuma. Tāda komentēšana ir domāta tiem kas mazgā traukus un televizors ir fonā, vai tiem klausās pa radio. Vajadzētu tādus komentētājus, kas spēj izcelt to kas nav acīmredzams.

  +6 [+] [-]

, 2011-03-02 13:40, pirms 13 gadiem
starp citu, ja Trottera gadījumā būtu iedots garais noraidījum Maskavai, kāds tur arī pienācās, viss varēja izrādīties citādāk.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-02 13:46, pirms 13 gadiem
1. periods rīdzinieku izpildījumā bija kaut kas nebaudāms - tādu spēli aizsardzībā, piespēļu brāķi visa mača garumā nebiju gaidījis nu nekādi. Baigās aizdomas, ka mūsu divu atslēgu spēlētāju iztrūkums Ņiživijs/Hartigans & Šuplera nespēja sakombinēt no "pārpalikumiem" kaujas spējīgu komandu, parakstīja spriedumu pēc pirmajiem maskaviešu gūtajiem vārtiem. Gribētu piekrist Bisenieka komentāram, ka ar 2 normāliem pieciniekiem nav iespējams vinnēt šādas nozīmes spēli.

Neredzu problēmas ar Kreipāna komentāriem - labāka hokeja komentētāja mums nav! Iespējams, ka pārinieks nav labākais, bet Toļiks komentē pietiekami korekti un man kaut kā nemaz negribas, lai būtu totāla neitralitāte, pie kam, komentē visai objektīvi, slavējot/nopeļot ne tikai mūsējos, bet neskopojas arī pretinieku virzienā!

Nākamais mačs Rīgā būs pēdējais šajā sērijā! Aiziet veči! Turam īkšķus!

  +7 [+] [-]

, 2011-03-02 13:48, pirms 13 gadiem
moskis rakstīja: 1. periods rīdzinieku izpildījumā bija kaut kas nebaudāms - tādu spēli aizsardzībā, piespēļu brāķi visa mača garumā nebiju gaidījis nu nekādi. Baigās aizdomas, ka mūsu divu atslēgu spēlētāju iztrūkums Ņiživijs/Hartigans & Šuplera nespēja sakombinēt no "pārpalikumiem" kaujas spējīgu komandu, parakstīja spriedumu pēc pirmajiem maskaviešu gūtajiem vārtiem. Gribētu piekrist Bisenieka komentāram, ka ar 2 normāliem pieciniekiem nav iespējams vinnēt šādas nozīmes spēli.

Neredzu problēmas ar Kreipāna komentāriem - labāka hokeja komentētāja mums nav! Iespējams, ka pārinieks nav labākais, bet Toļiks komentē pietiekami korekti un man kaut kā nemaz negribas, lai būtu totāla neitralitāte, pie kam, komentē visai objektīvi, slavējot/nopeļot ne tikai mūsējos, bet neskopojas arī pretinieku virzienā!
Savā ziņā, par Kreipānu piekrītu. Bet kāpēc gan nepiesēdināt viņam klāt kādu tipa Sorokinu, Skudru, Astašenko. Cilvēku kas rubī spēj izveidot vienkāršu paplašinātu teikumu un vienlaicigi rubī hokeju.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 13:51, pirms 13 gadiem
Tu lasi pareizi manis teikto! Laba pārinieka (speciālista) iztrūkums bija tas, kas nepieciešams!

lossado rakstīja: Savā ziņā, par Kreipānu piekrītu. Bet kāpēc gan nepiesēdināt viņam klāt kādu tipa Sorokinu, Skudru, Astašenko. Cilvēku kas rubī spēj izveidot vienkāršu paplašinātu teikumu un vienlaicigi rubī hokeju.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 14:00, pirms 13 gadiem
Tu jau nebaudi to spēli ... bet gan ar netīriem pirkstiem ķeries pie klavieres un raksti rupjības ... izslēdz skaņu un nebūs jāklausās!

girtinshs rakstīja: Kreipans nekomente. Es pat nezinu ka to nosaukt ko vins dara ! Vienkarshi dirsh mikrofona un trauce baudit speles.
Es nevaru paskatities LTV7 !!!

  -3 [+] [-]

, 2011-03-02 14:00, pirms 13 gadiem
Kreipāns grib būt fans, treneris,tiesnesis,hokeja enciklopēdija vienā personā,tikai ne komentētājs ! Nepārtraukti uzskaita kļūdas un neprecīzas piespēles, vaimanā kā nedrīkst spēlēt un māca kā jāspēlē. Komentētētājam jāpalīdz skatītājam izsekot līdzi spēlētājiem un spēles situācijām. Tā vietā regulāri jauc spēlētājus un neredz svarīgus momentus. Lai paklausās NHL komentētājus - nekad neesmu dzirdējis vārdus'' kļūda'' un ''neprecīza piespēle", viņi akcentē visu labo un meistarīgo .

     [+] [-]

, 2011-03-02 14:08, pirms 13 gadiem
amīši nekad neko nekritizē pa tiešo! Tā ir pieredze, viņi nekad tev neteiks, tas nav labs, tas ir slikts, viņi teiks: "Wow, tas ir lieliski", "to Tu esi uztaisījis perfekti" utt ... lai neizskatītos pēc pamuļķa ... ko viņi domā, to vien viņi paši zina, un saka to, kas viņiem ir izdevīgi!
1 2 50 komentāri