Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Dinamo" dodas uz Doņecku

"Dinamo" dodas uz Doņecku
Mikaels Telkvists
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Piektdien, 1. martā Rīgas "Dinamo" komanda ar līgumreisu dodas uz Ukrainas pilsētu Doņecku, lai 2. un 3. martā aizvadītu divas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Cerības kausa 1/4 fināla sērijas spēles pret vietējo Doņeckas "Donbass" komandu. Pēc pirmajām divām spēlēm Rīgā rezultāts sērijā līdz 3 uzvarām ir neizšķirts 1:1. Izbraukumā treneri līdzi ņems 22 hokejistus.

Uz Doņecku "Dinamo" sastāvā dosies: 2 vārtsargi - Māris Jučers un Mikaels Telkvists; 7 aizsargi - Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Arvīds Reķis un Jēkabs Rēdlihs; 13 uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Pols Šehura, Miks Indrašis, Džeimijs Džonsons, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns un Elvijs Biezais.

Jau vēstīts, ka aizsargs Mārtiņš Porejs ir devies palīgā HK "Rīga" svarīgajās Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) čempionāta spēlēs.

KHL Cerības kausa 1/4 fināla sērijas starp "Dinamo" un "Donbass" pirmajās divās spēlēs Arēnā Rīga, katra no komandām izcīnīja pa vienai uzvarai, un līdz ar to rezultāts sērijā līdz trim uzvarām ir neizšķirts 1:1. Atlikušajās divās sērijas spēlēs Doņeckā arī tiks noskaidrota tā komanda, kura turpinās cīņu par KHL Cerības kausu 2013. Ja pēc četrām spēlēm rezultāts sērijā būs neizšķirts 2:2, tad sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

KHL Cerību kausa ¼ fināls (Latvijas laiks)

1. spēle - 26. februāris, Arēna Rīga, Dinamo - Donbass 2:3 (sērijā 0:1);
2. spēle – 27. februāris, Arēna Rīga, Dinamo - Donbass 4:3 (sērijā 1:1);
3. spēle – sestdiena, 2. marts, Doņecka, plkst. 17:00, Donbass - Dinamo;
4. spēle – svētdiena, 3. marts, Doņecka, plkst. 17:00, Donbass - DInamo.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv


, 2013-03-01 11:51, pirms 11 gadiem
Kapēc Meija nespēlēja pēd. spēlē?
, 2013-03-01 11:57, pirms 11 gadiem
kāda jēga likt šos rakstus par cerību kausu , ja 90% iedzivotāju nav VSB kurš translē hokeju un neviens varteikt neskatās šīs spēles ...
, 2013-03-01 12:02, pirms 11 gadiem
objektiivais rakstīja: kāda jēga likt šos rakstus par cerību kausu , ja 90% iedzivotāju nav VSB kurš translē hokeju un neviens varteikt neskatās šīs spēles ...
Tieši tapēc jau ir jēga likt - tie kas neskatās ir informēti par notiekošo. Tad jau sanāk, ka par NHL un Gulbi arī nav jēga likt rakstus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-01 12:08, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Kapēc Meija nespēlēja pēd. spēlē?
Sēdēja džakuzi ar mohito glāzi rokās un 5 beibēm apkārt...

Bet vispār kaut ko dzirdēju par slimību...
, 2013-03-01 12:13, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Sēdēja džakuzi ar mohito glāzi rokās un 5 beibēm apkārt...

Bet vispār kaut ko dzirdēju par slimību...
Ar šādu terapiju ātri tiks uz strīpas!
, 2013-03-01 12:18, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Sēdēja džakuzi ar mohito glāzi rokās un 5 beibēm apkārt...

Bet vispār kaut ko dzirdēju par slimību...
Nākamais gripas upuris pēc Jēkaba un Raičas.
, 2013-03-01 13:41, pirms 11 gadiem
Kam tas interesē, kur ar ko spēlē, ja neredz spēli ! Pusi sezonu uz aklo lasi rezultātus ! Fanam ir svarīgi spēli redzēt, nevis plikus rezultātus lasīt !!!

Par NHL rakstīšanu : tīri informatīvi, jo LV fani neseko un nefano ne par nevienu komandu no NHL (ar dažiem izņēmumiem ) !!!!!!!!!!!!
, 2013-03-01 13:49, pirms 11 gadiem
nikaragva rakstīja: Kam tas interesē, kur ar ko spēlē, ja neredz spēli ! Pusi sezonu uz aklo lasi rezultātus ! Fanam ir svarīgi spēli redzēt, nevis plikus rezultātus lasīt !!!

Par NHL rakstīšanu : tīri informatīvi, jo LV fani neseko un nefano ne par nevienu komandu no NHL (ar dažiem izņēmumiem ) !!!!!!!!!!!!
ja neinteresē, tad nelien šeit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-01 16:43, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: ja neinteresē, tad nelien šeit
Tad nerunā kā hokeja fans, ja tev tikai rezultāts interesē (ciparu galva)
, 2013-03-01 22:51, pirms 11 gadiem
Ozoliņš jau arī neredz jēgu vispār spelet cerību kausā,viņš teica labāk zaudētu pirmajā karta,nevis spēlet to cerību kausu
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.