Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krikunovs būs konsultants

Krikunovs būs konsultants
Vladimirs Krikunovs
Foto: Sport-Express

Latvijas hokeja izlases konsultants 2008. gada pasaules čempionātā Kanādā būs pazīstamais Krievijas speciālists Vladimirs Krikunovs. Šo informāciju laikrakstam "Diena" apstiprināja Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Uz februāra pārbaudes turnīru Polijā Krikunovs nebraukšot, taču pavasarī būšot kopā ar izlasi no treniņnometnes pirmās dienas.

Krikunovs decembrī atstāja galvenā trenera amatu Krievijas Superlīgas klubā Maskavas "Dinamo". Jau ziņojām, ka izlases treneriem Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam darbā ar vārtsargiem palīdzēs "Liepājas metalurga" menedžeris un bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mihails Vasiļonoks, kurš būs kopā ar komandu jau februāra turnīrā.

Izmantotie resursi:
Diena

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 01:21, pirms 17 gadiem
Tā ir lieta. Kopš Jurzīnova mums spēcīgi speciālisti kopā ar izlasi nestrāāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-30 01:25, pirms 17 gadiem
Nu nav tas labākais variants,manuprāt

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 01:28, pirms 17 gadiem
Vecajā labajā Rīgas "Dinamo" spēlēja erudīti un izglītoto cilvēki. Kurš gan klubs varētu palielīties ar tik lielu treneru skaitu pēc aktīvas hokejista karjeras beigām? Domāju ir vērts uzskaitīt:
V.Krikunovs, P.Vorobjovs, H.Vasiļjevs, V.Nazarovs, V.Beresņevs, O.Znaroks, H.Vītoliņš, V.Tihonovs, A.Beļavskis, M.Vasiļonoks, V.Samoilovs, A.Jemeļjaņenko, A.Klinšovs, V.Antipovs, V.Pavlovs, J.Repsis, V.Bistrovs droši ir vēl kādi. Pamazām arī atgriežas un nesarauj saites ar to vietu, kur lielākā daļa sportista karjeras pavadīta.

     [+] [-]

, 2008-01-30 02:15, pirms 17 gadiem
krikunovs ir labi. vismaz saprātīgāks par vorobjovu točna...lai gan ne tik labs kā jurzinovs

  +5 [+] [-]

, 2008-01-30 02:16, pirms 17 gadiem
Rīgas Dinamo veči vēljoprojām savā starpā ir kā ģimene.
Uztur kontaktu, un palīdz viens otram!

     [+] [-]

, 2008-01-30 03:19, pirms 17 gadiem
Cerams spēs palīdzēt mūsu izlasei. Lai veicas darbā!!!

  -4 [+] [-]

, 2008-01-30 08:09, pirms 17 gadiem
Ļipmans atkal kaut kādus fokusus taisa...
Nafig tādus konsultantus, tikai maisa gaisu.

     [+] [-]

, 2008-01-30 09:03, pirms 17 gadiem
jautājums, kas ietilps konsultanta pienākumos un kurā brīdī Krikunovs iesaistīsies darbā ar izlasi. Patreiz vairāk izskatās, ka Kirovs tā gribēja - un tāpēc pieņēma konsultantu.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 09:12, pirms 17 gadiem
vaartsargu treneris, konsultants, beidzot nopietni saak pieiet pie taas lietas, tas priecee. Izskataas, ka oljegs nolicis pie vietas kirovu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 09:49, pirms 17 gadiem
lai vai ko par konsultantu - bet nu padomju "disciplinas" skolas treneri njemt vajag ne prieks konsulteesanas...
Abrags --> es teiktu ka lemums ir kopejais - lipmans teica: veci - tev vajag konsultantu, lai drosaak! znaroks atbildeeja: lai notiek - bet dabuj man taadu kas runaa krieviski - jo es tacu citaa meelee nesaprotu!
Kopumaa man izskataas pec sameeraa neslikta naudas izskjeersanas pasaakuma, kam labakajaa gadijumaa bus neliela jeega.

     [+] [-]

, 2008-01-30 09:53, pirms 17 gadiem
henrijz,

Kopumaa man izskataas pec sameeraa neslikta naudas izskjeersanas pasaakuma, kam labakajaa gadijumaa bus neliela jeega.
smaga aizdoma, ka tieši tā arī būs...

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:09, pirms 17 gadiem
Bet man vispār kaut kā pilnīgi vienalga, kurš un ko un kā konsultēs, neticu, ka būs baigi lielā jēga no šitā visa. Tas, kas man nepatīk, ir tas, ka mēs treneru ziņā vārāmies paši savā sulā.

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:13, pirms 17 gadiem
Sliktāk jau diez vai no tā kaut kas būs. Varbūt tomēr pat kāds labums tiks iegūts. Un attiecībā uz naudas šķērdēšanu - tā kā LHF par naudu spriež tikai viens cilvēks, tad principā vienalga, jo šā vai tā būs tā, kā viņš gribēs un teiks

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 10:17, pirms 17 gadiem
Šitais gan nepārsteidz:

3. Par „Samsung premjerlīgas” 26. janvāra spēles starp „ASK/Ogre” un „LSPA/Rīga ” tiesneša R. Gardas ziņojumu par „LSPA/ Rīga” trenera Oļega Znaroka publisku pārmetumu izteikšanu arbitram ar necenzētiem vārdiem.
Nolēma:
3.1. Neizskatīt šo jautājumu un atlikt to uz nākamo komisijas sēdi, pieaicinot abas konfliktā iesaistītās puses un papildus lietas apstākļu noskaidrošanai.

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:22, pirms 17 gadiem
pie transfēriem LHF mājas lapā: lhf.lv: Lhf pēdējais ieraksts ir gana interesants: Aleksei Terentjev 13.05.1977. Igaunija "Latgale" Daugavpils
Značit, Big Diamonds galvenais vorotčiks atnācis uz Daugavpili.

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:25, pirms 17 gadiem
Tipa šitais, lai izskatītos ka kaut kas notiek, lai gan nekas nenotiek. Kādi viņan pienākumi būs?

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:44, pirms 17 gadiem
Atceros, kā viņš spēlēja Dinamo laikos. Nekas košs no viņa nebija. Bet ne vienmēr viduvējs spēlētājs ir slikts treneris. Pieredze jau viņam ir, tikai bieži patrenkts no iepriekšējām darbavietām. Kopumā tā LV izlases trenēšana izskatās pēc kāda "kapustņika"

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:46, pirms 17 gadiem
Man vienmēr ir interesējis ko dara šie konsultanti tā arī līdz šim neesmu sapratis, it sevišķi Znaroka gadījumā

  +1 [+] [-]

, 2008-01-30 11:21, pirms 17 gadiem
--> kasagrande

Domāju, ja šī spēle būtu uzfilmēta, tad pēc komisijas sēdes rautos tieši pats Garda.
Lūk kāds bija mans koments pēc šīs spēles -
"Tik daudz "eeeuuuuuuu", "eeeiiiiiiiiiiiiiii" vienā spēlē reti, kad izdodās dzirdēt. Nu tiesneši nodeva... āksti. Neapmierinātas bij'abas puses, bet nu "studenti" tika īpaši piečakarēti. Zonas ta svilpj, ta nesvilpj, pārmetienu tā pat un galvenais jau ar' pamanījās izcelties. Līnijtiesnesis reāli salauza spēli, kad pie rezultāta 3:4 nenosvilpa pārmetienu, kam sekoja uzbrukums, kas noslēdzās ar 3:5. Pēc tam "gudrītis" Garda nenosvilpa Razgalam divīti, ko viņš bija pelnījis, kam sekoja 3:6 (Razgals). Ar kuru galu domā LHF, ja vienā spēlē var ielikt šādu tiesnešu brigādi - Garda R., Zuševics K., Laicāns J. Da viņiem vēl amatieri ir par šerpu Viņus pa vienam var iefīrēt kādā spēlē, nejau visus trīs salikt kopā."

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:01, pirms 17 gadiem
A dikti vajag mums to "Krikunu"...?! Izskatās, ka viņš vairāk būs kā tāds "Kanādas tūrists" + no konsultanta jau neviens nekādu atbildību arī nevar prasīt... tipa šis varēs Značokam ausī pacukstēt kādas "gudrības", bet ja tas "nenostrādās", tad vienalga visa atbildība par iespējamiem sū... būs uz Znaroka pleciem... Vispār interesants tas "konsultanta" postenis.... Diez cik viņam vēl pa to maksās...?! Haļavas daudz, bet atbildības nekādas... ne amats, bet izklaide!

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:31, pirms 17 gadiem
BMW,
tiešām atcerējos, ka rakstīji to komentāru

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:47, pirms 17 gadiem
Būs jau labi! Šodien BEBRI pret LIELO Rīgu!

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:57, pirms 17 gadiem
lhf.lv: Lhf

  +2 [+] [-]

, 2008-01-30 13:05, pirms 17 gadiem
jo dziljaak mezaa jo dziljaak mezaa... Butu interesanti noseivot so manu komentu - bet atljausos mineet, ka peec Latvijas izlases neizteiksmiigaa starta nakamajaa PC, Krikunovs atljausies pateikt ka mums pietruuka meistariigi speletaaji, un ka cereet uz labaakiem rezultaatiem nebija pamata jau pirms tam... baigi labs variants - jo it kaa nonjem dalju atbildiibas no Znaroka - jo krikunovs kaa treneris tomer ir stradajis ar nopietniem klubiem, krievijas izlase - tatad lielakaa dalja puulja saklups uz krikunovu - kuram patiesiibaa ne silts ne auksts par ko runaa latvijas hokeja portaalos... Znaroks tiks piemineets krietni mazaak - lidz ar to nav nopietna iemesla mainit treneri, tatad kaarteejo reizi varam veel ieekonomeet naudu un aizšaut uz štatiem pieredzes apmaiņas nolūkos...Starp citu - interesanti - vai Znaroks pec PC nesadomaas kopaa ar kirovu paceljot pa štatiem...? tipa no kanaadas vareetu uztaisiit baigi labo marsrutu lidz teiksim Floridai a ko - hokeja klubs vinjiem tur ir - turklaat vel NHL spelee, pasiem arii labuminjs - jo kurs gan atteiktos pavizinaaties uz federacijas reekjina no kanaadas lidz Floridai A graamatvediibaa noformeesim to kaa pieredzes apmainjas celjojumu, da kada starpiibaa kaa ko - graamatvediiba tiks galaa! Latvijaa medijiem pazinjosim ka skatiijaamies muusu jaunos talantus, vai arii runaajaam ar NHL treneriem - tipa gandriiz pierunaajaam Betmenu uz LHF prezidenta amatu, bet beigaas nesanaaca - jo izraadaas betmena liigums veel uz 2 gadiem un paraleeli vinjs arii nevareetu vadiit gan NHL gan LHF...
Man ir tikai viens jautaajums - kaads vispaar redz galu visam sitam bezpriģelam kas pie mums notiek hokeja saimnieciibaa?! Nesaprotu kur kirovam prikols - butu normaali vadijis uznjeemumu, nodelegeejis darbu cilveekiem kas var pakusteeties - un viss - seedi maajaas pie plazmas un streb alu! Uz LAC spelem mes vinju biezi redzam, jo ipasi kad spelee "jaunie", bet ko tas reaali dod - politisks gaajiens, lai redz ka tipa kautko dara? nez vai tas darbojas prieks ikviena kas kautcik ir iedzilinaajies latvijas hokeja saimnieciibaa? Jo aiziet uz hokeja speeli ir patiesiibaa tiiri forsi! Bet vaardu marketings gan dereetu iemaacities! Ja pasi netiek galaa - nu arprats - panjem piesaisti kaadu jaunu perspektiivu indiviidu ar kreativu domasanu un ambicijam, ka ari velmi sevi peraadiit! Buus labas un musdienigas marketinga idejas - turklaat jaunais njems mazaak naudinju par darbu! grrr! Dazus menesus atpakalj satiku Viesturu uz ielas - neesam pazistami, un tomer atljaavos apsveicinaaties un uzjautaat kas tad iisti bija par probleemu - atbilde bija faktiski ko es arii gaidiiju - ja tiek likti koki ritenjos tad to var paciest kaadu laiku - bet veelaak apniik... Butu sedejis( lipmans) peec lemberga modelja - seedi uz naudas, bet arii dod kautko par to tiem no kuriem barojies un diskusiju buutu krietni mazaak - turklat kur prikols ja ieejot areenaa tevi izsvilpj, vai jebkur citur skataas lielaakoties ar skjiibu aci...
Es pat ar virspuseejaam zinaasanaam par komandu sporta biznesu un taa attiistiibu un popularizeesanu, varu pateikt ka sezonas laikaa es butu speejigs attistiit turniiru liidz krietni lielaakai popularitaatei, kaa tas ir noticis pedejos 2 gadus - turklaat play-off turniiru noteikti organizeetu areenaa! uzkacinaatu tautu lidz play-offiem un tad ari butu tribiinees vismaz 65-75% cilveeku! un taa jau ir normaala nauda - turklaat speeles ir vairaakas nevis viena!
Te var turpinaat un turpinaat! bet visvienkaarsaak laikam ir pateikt ka latvijaa lielisks piemeers ir basketbols! paaris gadu laikaa mums ir buutiibaa videejas un pat virs videejaa, eiropas limenja klubi - barons, ask un ventspils - paskatiisimies kas notiks veel kad apvienosies barons ar ask - buus vieteejais zalgiris kas reaali pretendees uz lielaa kausa vismaz 1/4 finaalu! un ko dariis hokejs pa to laiku? atteiks kaarteejo turniiru un brauks pieredzes apmainjas programaas uz...hmmm...kurieni gan vareetu soreiz...? lai notiek - malaizija!

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:42, pirms 17 gadiem
--> henrijz

kopumā labs koments. Man tik nepatika, ka tu sākumā rakstīji, ka Krikunovs ir paņemts, lai piesegtu Značoku. Es tā viss nedomāju.

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:44, pirms 17 gadiem
vērojot šo ASK-BEBRS iedoto linku - lhf.lv: Lhf , izskatās, ka Jēkabs Rēdlihs tomēr ir palaists. Tas priecē!!!

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:54, pirms 17 gadiem
BMW --> runa ir nevis par piesegsanu kaa galveno iemeslu, bet gan par saveejaa kadra tureesanu un izmaksu nepalielinaasanu...

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:55, pirms 17 gadiem
nevar nepiekrist hernirjz - dazsh labs ir pAaraak ilgi aizseedeejies savaa kreeslaa, bet ko liksi vietaa???

     [+] [-]

, 2008-01-30 14:01, pirms 17 gadiem
vietaa gan buutu ko likt gan ari ir kas gribeetu! taa toc nebutu problema, kaa divi visbiezaak izskaneejusie kandidaati ir bijusi viesturs un irbe! gan viens gan otrs manupraat butu krietni speejiigaaki vadiit federaciju! Man pat butu interesanti archiju redzeet sajaa kreeslaa - tikai cik varui atcereeties tad vinjs iipasi nemaz neraujas uz so posteni...viesturs gan butu gaajeejs! katraa zinjaa - uzskatu vinju par gana paarbaudiitu veertiibu - tomer riga-2000 darbibas modelis, divus gadus atpakalj bija gana speeciigs. turklaat mees veljoprojam baudam augljus no tiem laikiem - kautvai aiz taa pasa iemesla ka luuk, bija viens gads kad bija mums triis medaljas no tris dazaadiem turniiriem - LAC, BAC, KKI. suplera iesaistiisana, utt - uzskaitit butu daudz ko - a ko kirovs - uzbuuveeja Arena riga un ieguldiija 4 ljimonus skonto hallee kuru tik un taa taisaas paarbuuveet... atklaati sakot kurs te iisti ir spekulants ar nekustamo ipasumu viesturs vai kirovs - tas ir diskuteejami

  +2 [+] [-]

, 2008-01-30 14:07, pirms 17 gadiem
>henrijz
Skazočņiks... Tev bērniem pasakas stāstīt(uz nakti) ne te komentēt vajadzētu! Kārtību te sagribēji... Latvijas hokeja "sūnu ciemā" kā bija "gluhota da ķišina" tā laikam arī paliks(līdz Kiras Varenā valdīšanas beigām!!!), jo visiem viss ir labi(lasi: poh..j!): Kiram labi, ka viņu vairs neviens nepresē (tipa bija te tads Viesturs K. kas biš gaisu rāmajā LHF dīķi pajauca, bet kad saprata ka Kira viņam nav lāga "pa zobam" un nesanāks šo iz krēsla izstumt... un tikpat fiksi aiztinās...), dzīvo un priecājies... šad tad pazīmējies... tipa kaut ko dari!
Klubiem ir labi jo skatītāji uz spēlēm lāga nenāk (nedod Die's, ja nu pēkšņi sāktu regulāri ap 3-4 štukām skatīties gribētāju nākt... kur ta mūsu trenniņ(tirliņ)haļļu īpašnieki viņus liktu...?! Uz LSPA pat 500 skatīties gribētājus nebūtu kur likt... ja nu vienīgais vienu otram klēpī... tapēc lāb vien ir ka nenāk tā tauta uz LAČ... nākt jau arī lāga kur nebūtu+ vajadzētu vēl klubiem pa visādiem bukletiem, programmiņām un hvz vēl ko domāt (un naudu tērēt)...žuķ!!! Labi ir arī mums - potenciālaiem uz hokeju nākt gribētājiem, jo atliek vairāk laika citām lietām - krogiem, disenēm un hvz vēl kam ... vai ta ne?!

     [+] [-]

, 2008-01-30 14:11, pirms 17 gadiem
to als
tad redz kaapeec La rocca nodega....
un es jau domaaju....

     [+] [-]

, 2008-01-30 14:23, pirms 17 gadiem
>essia
Domā tur henrijz vai Viesīts pie vainas...?!

     [+] [-]

, 2008-01-30 14:38, pirms 17 gadiem
als --> lidz bukletiem vel vajadzetu nonakt - sakumaa dereetu pa netu izveersties... danu - es nemaz negribu turpinaat so teemu, jo visur kur piekjeries, tur ir vajadziigi uzlabojumi un no jauna veidojumi...vienkaarsi smiekliigi - ja saads liimenis ir piemeram HUN - tad man ir skaidrs kapec vinji ciinaas par 1.div, bet ja taads limenis ir valstij kas ir elites divizijaa tad tiesaam jociigi paliek... faktiski no visaam mazajaam valstinjaam kas regulaari diiraa elitee, taa vien skjiet ka esam palikusi peedeejie, kam ir veel tik liels bardaks - ta pati BLR ir prieksaa mums( ok - vinjiem cita kartiba kopumaa), SUI( var meklet attaisnojumu ka bagata valsts), ITA? KAZ? par GER nav jega pieminet, nu vienigi vel ukrainai skjiet ir pagrimums - un skjiet turpinaasies vel gadinjus3-4 vismaz...
A mums manupraat butu jaizveido kautkaada alternatiivaa paarvaldes foirma - tipa speletaju asociacija vai tmldz - tipa ja LHF nespej nodrosinaat konkreetus apstakljus, tad speletaji caur so asociaciju uzliek banu uz PC - gana radikaali - bet tas piemera peec lai vareetu aptuveni iedomaaties ko vareetu saada alternatiivaa paarvalde izdariit!
Starp citu ja kaadam ir resursi, veeleesanaas un galvenais paarlieciiba par vareesanu - esmu pat ar mieru piedaliities projektaa!

     [+] [-]

, 2008-01-30 15:04, pirms 17 gadiem
>henrijz
Nē nu toč skazočņiks... Spēlētāju arodbiedrība... tas tik būtu... cool! Iedomājies "fišku" izlases večiem kaut kas nepatīk un šie paņem un "uzliek to banu"... a čempis ta neatceļās... i ko?! Zinot Kiru viņš atrastu kā no " ūdens sausam iznākt" un lielie grēkāži būtu vien tie paši spēlētāji.... un cietēji- mēs fani (piem. sēdi Kanāda gaidi savu komandu... a tur tik no ģērbtuvēm muļķigi smaidīdams pie tiesnešiem Kira iznāk... )... jautri ne?! Automātā zāgis pret visiem ar 0:5 un... "čau 1. divīzija"... un ne jau Kira beigās vainīgs būs(jo piem. ne jau viņš uz spēli nezināca)... viņš ja vajadzēs arī caur adatas aci izlīdīs... vainīgi būs spēlētāji un hvz vēl kas tik ne viņš... tāpat (arī fakts) kamēr Kira būs pie stūres ne Tu ne Viesturs ne kāds cits šaubos vai tur ko mainīt spēs Kiram ir pietiekami labs backups(lasi: atbalstītāji... līdzskrējēji .. sauc kā gribi) pašā LHF valdē...... un Kiram uz fanu un citu viedokli ir dziļi uz..āt! Neesi to pamanijis...?!
1 2 37 komentāri