Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

DR pēcspēles konferences

DR pēcspēles konferences
sportacentrs.com

Play off ir spēļu kopums, kur tiek izlikti visi spēki, kā arī emocijas gan pozitīvas, gan negatīvas, kur tieši pēcspēles preses konferences ir vieta, kur noskaidrot patiesās treneru emocijas un noskaņojumu.

Reti kad esmu pārlasījis, ko pēcspēles preses konferencēs stāsta treneri, jo lielākoties pēc katras spēles izteicieni ir līdzīgi (apsveicu, paldies, bla bla bla). Tomēr play off spēlēs šim konferencēm vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību, it īpaši, ja spēlējam pret komandu, kuras treneris ir arī Latvijas izlases galvenais treneris!

Spēles laikā treneri bieži apmainījās ar dažādiem izteikumiem, kurus vērsa tiesnesim, spēlētājiem, viens otram, tad kāpēc žurnālisti tos vārdus nevelk ārā no treneriem konferencēs, jo tās tačams tieši tam domātas! Tak tas ir vienkārši pajautāt, piemēram, tādus jautājums, Vai Znaroks apzināti lika spēlēt tik netīri pret topošās izlases kandidātiem? Vai Saimona sitiens Spruktam bija iepriekš ieplānots? Vai Šuplers uzskata, ka tik netīra spēli ir normāla?

Nepieciešams uzkurināt atmosfēru un emocijas konferencēs, nevis ieslēgt on/off saviem Iphoniem!

Žurnālistu līmenis Dinamo preses konferencēs?

  • 2

  • 79

  • 12

  • 1


  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 00:20, pirms 13 gadiem
Tas peecspeeles preses konferences reaali ir tikai formaals pasaakums uz kuru jaaierodaas tikai taapeec ka liigas noteikumi prasa..domaa Znarokam (vai kaadam citam) ir baigaa velme vispar atbildeet uz jebkaadiem jautaajumiem peec zaudeejuma PO speelee...

  +6 [+] [-]

, 2011-02-27 00:22, pirms 13 gadiem
Bail ka Značoks pārkāps pāri galdam un iedos pa redeli...

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 13:13, pirms 13 gadiem
varu pateikt priekšā- neviens treneris uz tādiem jautājumiem preses konfrencēs neatbildēs. varbūt vienīgi pēc sezonas. preses konfrences patiešām ir tāds ķeksīša pasākums, kur aizej, apmainies ar pieklājības frāzēm un viss.