Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubu derbijā uzvar Liepāja,''Prizma/Rīga'' zaudē Lietuvā

Šovakar kārtējās MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijas spēles aizvadīja visas trīs Latviju pārstāvošās komandas. ‘’Liepājas metalurgs-2’’ Piņķos Latvijas klubu derbijā ar rezultātu 3:2 uzvarēja hokeja klubu ‘’Juniors’’, bet ‘’Prizma/Rīga’’ viesos Lietuvā ar rezultātu 4:2 zaudēja Viļņas ‘’Baltikai’’.

''Juniors'' un ''Liepājas metalurgs-2'' hokeja komandas MHL-B grupā šosezon divas reizes bija tikušies Liepājā, un abās spēlēs bija uzvarējuši (6:0 un 3:1) liepājnieki. Tomēr rīdziniekiem pirms šīvakara spēles bija labas izredzes uz uzvaru savu skatītāju priekšā, jo liepājnieki pēdējās spēlēs rādīja diezgan nepārliecinošu sniegumu.

‘’Juniors’’ pirms šīvakara spēles bija aizvadījuši 18 spēles, kurās izcīnījuši 27 punktus, kas viņiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā deva 7. vietu (visā MHL-B grupā 20. vietu). Jaunie metalurgi pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 18 spēlēm ar izcīnītu 44 punktiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā (arī visā MHL-B grupā) ieņēma 1. vietu.

Šodien rīdzinieku treneri savas komandas vārtu drošību bija uzticējuši Nilam Grinfogelam, bet metalurgu nomināli pirmajam vārtsargam V.Miščukam. Šīvakara spēlei liepājnieku laukuma spēlētāju sastāvā nebija pieteikti pieredzējušie spēlētāji B. Zabis, E. Kalns un M. Diļevka.

Spēles rezultātu pirmā perioda astotajā minūtē atklāja O.Aploks. Mājiniekiem bija vairākas iespējas rezultātu izlīdzināt, tomēr metalurgu vārtsargs bija nepārspējams.

Arī otrā periodā tika gūti tikai vieni vārti. Perioda 18. minūtē R. Zonenbergs panāca izlīdzinājumu spēles rezultātā.

Trešā perioda otrajā minūtē vadībā atkal izvirzījās liepājnieki. Vārtu guvums P. Hodzko. Viesiem bija vairākas izdevības rezultātu palielināt spēlējot vairākumā, tomēr spēles 55. minūtē mājinieku spēlētājs K. Bundulis panāca rezultāta izlīdzinājumu. Tomēr mājinieku prieki nebija ilgi, jo mazāk nekā pēc vienas minūtes O.Aploks, gūstot savus otros vārtus aizvadītajā spēlē, vadībā atkal izvirzīja liepājniekus. Lai arī kā mājinieki necentās, tomēr nācās piedzīvot trešo zaudējumu abu komandu savstarpējās tikšanās šajā sezonā.

’’Prizma/Rīga’’ piekāpjas Viļņas ‘’Baltikai’’
‘’Prizma/Rīga’’ šovakar Lietuvas pilsētā Elektrēnos aizvadīja izbraukuma spēli pret Viļņas ‘’Baltiku’’. Rīdzinieki pirms šīvakara spēles Ziemeļu-Rietumu divīzijā bija aizvadījuši 18 spēles, kurās izcīnījuši 21 punktu, kas viņiem deva 8. vietu. Viļņas ‘’Baltika’’ bija aizvadījuši 18 spēles, un ar 28 punktiem ieņēma 6. vietu šai divīzijā.

Rīdzinieki pirmā periodā savos vārtos ielaida divas bezatbildes ripas. Arī otrā periodā mājinieki viesu vārtsargu K. Zakrevski pārspēja divas reizes. Uz to viesi spēja atbildēt tikai ar vieniem vārtiem, kurus guva K. Riekstiņš. Trešā perioda izskaņā A. Brikainis rīdzinieku labā guva otros vārtus. Tomēr tas arī bija viss.

Visas trīs Latvijas komandas rīt pulksten 17:00 aizvadīs otrās spēles ar šīvakara pretiniekiem.

MHL-B grupas regulārais čempionāts
_____________________________________________________________________
‘’Juniors’’ - ‘’Liepājas metalurgs-2’’ 2:3 (0:1,1:0,1:2)

Vārti: 07:09 0:1 Aploks (Planics) 37:40, 1:1 Zonenbergs (Burcevs), 41:22 1:2 Hodzko (Rimjans), 54:23 2:2 Bundulis (Osipovs), 55:06 2:3 Aploks (Rimjans; Hodzko)

Vārtsargi: Nils Grinfogels - Vadims Miščuks

Soda minūtes: 8:10

Izmantotais resurs: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja