Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B 1/4 finālu ''Liepājas metalurgs-2'' sāk ar uzvaru

MHL-B 1/4 finālu ''Liepājas metalurgs-2'' sāk ar uzvaru
Hokeja klubs ''Liepājas metalurgs-2''.
Foto.skliepajasmetalurgs.lv

Šovakar savu pirmo MHL-B grupas ¼ fināla izslēgšanas spēli aizvadīja hokeja klubs ‘’Liepājas metalurgs-2’’, kuri savu skatītāju priekšā spēlēja pret Almetjevskas (Krievija) hokeja kluba ‘’Sputņik Alm’’ spēlētājiem. Liepājnieki saspringtā spēlē spēja uzvarēt ar rezultātu 2:1.

Liepājnieki MHL-B grupas 1/8 fināla piecu spēļu sērijā pārspēja Omskas ‘’Jastrebi klubu, bet ‘’Sputņik Alm’’ trīs spēļu sērijā bija pārāki par ‘’Dmitrov’’ spēlētājiem.

Liepājnieku treneri šodien savu vārtu drošību atkal bija uzticējuši metalurgu nomināli pirmajam vārtsargam V. Miščukam, bet pretinieku vārtos stājās I. Borodkins. Metalurgiem laukumā šodien devās virkne spēlētāju (K. Ozoliņš, B. Zabis, M. Diļevka, R. Demiters un E. Siksna) no liepājnieku pirmās komandas, kas bija beiguši spēlēt BAČ izslēgšanas spēlēs. Šie spēlētāji veidoja metalurgu nomināli pirmo maiņu. Pretinieki spēlei bija pieteikuši 6 aizsargus un 12 uzbrucējus.

Spēli aktīvāk iesāka mājinieki, kuri jau pirmajās minūtēs vairākkārt bīstami spēlēja pretinieku aizsardzības zonā. Tomēr neskatoties uz to pirmie pie vārtu guvuma, tika viesi, kas izmantoja vairākumu pirmā perioda 11. minūtē. Perioda otro pusi liepājniekiem daudz iznāca spēlēt mazākumā, tomēr spēles rezultāts no tā nemainījās.

Otrais periods metalurgiem sākās neveiksmīgi, jo jau perioda otrajā minūtē palika mazākumā. Tomēr liepājnieku vārti netika iekaroti otrreiz. Mājinieki spēles rezultātu izlīdzināja perioda septītajā minūtē, kad precīzs bija R. Kaļinovskis. Perioda 15. minūtē liepājnieki guva arī otros vārtus, tomēr tie netika ieskaitīti. Perioda izskaņu aktīvāk nospēlēja metalurgi, tomēr vadībā izvirzīties tiem neizdevās.

Arī trešo periodu aktīvāk iesāka mājinieki. Pirmajās piecās minūtēs pretinieki pa liepājnieku vārtiem nespēja izdarīt nevienu bīstamu metienu. Perioda 10. minūtē augstu individuālo meistarību nodemonstrēja M. Diļevka, kurš vadībā izvirzīja metalurgus. Spēles turpinājumā daudz un aktīvi uzbruka liepājnieki, tomēr veiksme trūkums nedeva tiem iespēju vel vairāk palielināt spēles rezultātu. Spēles izskaņā metalurgi divreiz pēc kārtas spēlēja vairākumā. Tomēr tie netika izmantoti, un skanot spēles beigu signālam metalurgi svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Rīt pulksten 17:00 metalurgi savu skatītāju priekšā aizvadīs otro MHL-B grupas ¼ fināla izslēgšanas spēli pret ‘’Sputņik Alm’’ spēlētājiem.

’’Liepājas metalurgs-2’’ hokeja komandas sastāvs šīvakara spēlē:
Vārtsargs: 13.Vadims Miščuks (rezervē- 1.Reinis Petkus)
1.maiņa: 2. Reinis Demiters – 55. Edgars Siksna;
16. Kārlis Ozoliņš – 28. Bruno Zabis – 59. Māris Diļevka
2.maiņa: 21. Roberts Mamčics – 24. Iļja Makarovs;
77. Pauls Hodzko - 27. Leonards Rimjans– 10. Regnārs Kaļinovskis 3.maiņa: 69. Raimonds Upenieks - 23. Haralds Neimanis;
11. Linards Mazurs-Mago - 91. Edgars Homjakovs - 9. Edgars Ārinieks 4.maiņa: 5. Mārtiņš Oskars Freimanis - 56. Ričards Matuzēvičs;
19. Valters Freijs - 22. Klāvs Planics - 33. Juris Ziemiņš

MHL-B grupas izslēgšanas spēles
_____________________________________________________________________
‘’Liepājas metalurgs-2’’ - ‘’Sputņik Alm’’ 2:1 (0:1;1:0;1:0)

Vārti: 10:07 0:1 Fiļins (vairākumā) (Orehins; Saetovs), 26:24 1:1 Kaļinovskis (Rimjans), 49:54 2:1 Diļevka (Siksna)

Vārtsargi: Vadims Miščuks – Ivans Borodkins

Metieni pa vārtiem: 31:25 (11:6;9:15;11:4)

Soda minūtes: 8:10 (6:2;2:4;0:4)

Izmantotais resurss: Хоккей. Первенство МХЛ. Плей-офф. Игра номер 32...
Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 19:15, pirms 11 gadiem
UZ priekšu ar paceltu galvu !!!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 19:41, pirms 11 gadiem
Kāds iespaids par pretinieku, vai LM aizies tālāk? Kaut gan , ja nav mērķa spēlēt MHL A, kāda jēga...

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 19:47, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Kāds iespaids par pretinieku, vai LM aizies tālāk? Kaut gan , ja nav mērķa spēlēt MHL A, kāda jēga...
LM droši kontrolēja spēles gaitu, un tikai daudzās sīkās kļūdas izpildījumā tiem liedza uzvarēt daudz pārliecinošāk.
Kāpēc nav mērķa?
Mērķis ir uzvarēt MHL-B grupā. Un, ja ņem vērā,ka MHL-A grupa starpsezonā tiks nopietni reformēta, tad nav nekādas garantijas, ka LM-2 tur spēlētu, pat ja gribētu.

  +4 [+] [-]

, 2013-03-09 19:57, pirms 11 gadiem
Reglaments nav mainīts, divas labākās B komandas spēlēs A grupā. Cita lieta, ka krīze un arī laikam sportiski būtu ļoti grūti. Kaut gan es gribētu, lai A grupā Rīga un LM būtu, būtu interesanti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 19:59, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Kāds iespaids par pretinieku, vai LM aizies tālāk? Kaut gan , ja nav mērķa spēlēt MHL A, kāda jēga...
Tikko no ledus halles.Sakuma par pretinieku.Sputniks izskatijas daudz nopietnaks par Omskas =Jastrebiem=.Omskiesi bija specigi,ipasi fiziski un agresivi,bet taja pasa laika baigie telotaji,aksti un klauni.Almetjevska hokejs ir laba limeni,un vareja redzet ka tur viss labi sakartots,nopietni treneri un saimnieki.Pirmos divos periodus LM nenospeleja savu speli un spele riteja lidziga cina.Bet tresaja tresdala metalurgus nevareja atpazit,vini visas 20 minutes bija iespiedusi pretinieku vinu zona un tas vainagojas ar gutiem vartiem un pelnitu uzvaru.Nepatika,ka musu aizsargi nemeta pa vartiem(Ilja Makarovs,Mamcics),kuriem ir labs metiens.Un vel nepatika tas,ka musu aizsargi negaja agresivi virsu uzbrucejiem,bet lava viegli viniem iziet pie Miscuka vartiem un bistami uzmest,paldies Miscukam par to ka vins godam padrija savu darbu.

     [+] [-]

, 2013-03-09 20:01, pirms 11 gadiem
2 kanvit
O.k., es jau domāju, ka vārtos būs Kalniņš. Nu, jo tālāk , jo nopietnāki pretinieki.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-09 20:08, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Reglaments nav mainīts, divas labākās B komandas spēlēs A grupā. Cita lieta, ka krīze un arī laikam sportiski būtu ļoti grūti. Kaut gan es gribētu, lai A grupā Rīga un LM būtu, būtu interesanti.
Reglaments tiks mainīts starpsezonā.
Kalniņam trauma, un diez vai tuvākās spēlēs viņš dosies laukumā.

     [+] [-]

, 2013-03-09 20:27, pirms 11 gadiem
Par to mainīšanu zinu, bet 2 labākās būs līmeni augstāk, kaut kur bija Jefimovs teicis, ka šis sportiskais princips tiks ievērots.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 20:36, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Par to mainīšanu zinu, bet 2 labākās būs līmeni augstāk, kaut kur bija Jefimovs teicis, ka šis sportiskais princips tiks ievērots.
Nezinu gan.
Pirmais vēstnesis, ka neviena komanda no MHL-B grupas necelsies uz augšu ir Play Out atcelšana. Kā būs vēlāk to redzēsim vēlāk.

     [+] [-]

, 2013-03-09 20:40, pirms 11 gadiem
Var jau būt, ka sapratu nepareizi, bet, no vienas puses, viņi runā, ka komandu skaits nemainīsies, no otras, ka pievienosies daudz jaunu - pagaidām neizskatās, ka kādas esošās atteiksies brīvprātīgi, play- out nav, tātad jaunās palielinās komandu kopējo skaitu un viss no jauna dalīsies vairākās divīzijās.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 21:07, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Kāds iespaids par pretinieku, vai LM aizies tālāk? Kaut gan , ja nav mērķa spēlēt MHL A, kāda jēga...
Pieredze

     [+] [-]

, 2013-03-09 21:19, pirms 11 gadiem
Pirmās 30 min.likās kad būs smagi,pretinieks gāja virsū neganti,varbūt pie vainas bija daudzie noraidijumi,bet otrās 30 min.jau dominēja LM.Tiesneši ar nedaudz pietiesāja pa sliktu LM.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-10 02:34, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Reorganizāja MHL notiek tāpēc, ka:
1) lai tajā varētu spēlēt klubi no Eiropas. Pagājšvasar jau bija runas par Austrijas komandu, bet tas jau tikai pie Krieviem neviens naudu neskaita un ir normali berniem dzīties uz Habarovsku,Krasnojarsku utt. No Vīnes uz Habarovsku neviens nelidos.
2)MHL B struktūra pierādīja, ka dalīšana 3 grupās ir ekonomiski izdevīgāka, dzīvotspejīgāka. Ieprieks pret to iebilda Uralu,Sibīrijas komandas, jo tam ir prestiži spelēt ar "stoļicas" klubiem
3)neizkrišana no MHL tieši tāpec ir vajadzīga, jo Budapeštas Patrioti, vai Vīnes jodelatāji vienmēr riskes nokļūt pagrabā. Ar to arī neviens nav apmierinats.

Nākošgad MHL rietumu grupā var prognozēt, ka būs - Patrioti, Enerģija,Slavijas jun., Šiņņik, Junostj, Rīga, S.Ļvi, SKA1946, Almaz,Loko + iespējams LM un potenciālie Gdaņskas juniori
Maskavas klubi + Habarovska centrālie un Urāls-Sibīrija austrumi.
Ta arī ir visa MHL reorganizacijas būtība, nevis lai kādu nelaistu uz MHL
Ja tiešām LM varēs spēlēt MHL A grupā, tad līkdegunim Kiram vajadzētu prasties [kā LM otram lielākajam akcionāram] un nosponsorēt LM šim turnīram, 2 ļamu eiro dēļ nekļūtu nabagāks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-10 10:13, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Reglaments nav mainīts, divas labākās B komandas spēlēs A grupā. Cita lieta, ka krīze un arī laikam sportiski būtu ļoti grūti. Kaut gan es gribētu, lai A grupā Rīga un LM būtu, būtu interesanti.
Starp citu, tieši pirms šīs sezonas MHL A un B grupu reglaments tika mainīts, paredzot, ka no A grupas tāpat kā iepriekš kritīs ārā divas komandas (saskaņā ar play out rezultātu, bet no B grupas uz augšu paredzēts celties vienai komandai (nevis divām kā sezonu iepriekš).
Šāda izmaiņa tika viesta tādēļ, ka MHL A grupā bija pieņemts par vienu komandu vairāk un kopā bija 33 vienības. Iecere bija A grupu noturēt simetriskā 32 komandu apjomā.

Bet... Kā zināms, MHL A grupas play out tika atcelts. Jo atkal paredzētas reformas - vēl vairāk teritoriālā principa ievērošana utt. Viena no prognozēm liecina, ka LM jaunatne neatkarīgi no snieguma play off nākamsezon spēlēs vienā struktūrā ar HK Rīga.