Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņam vārti, "MHC Martin" zaudējums

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Džeriņam vārti, "MHC Martin" zaudējums
Guntis Džeriņš
Foto: Igor Plž

Slovākijas "Slovnaft Eztraliga" play-off kvalifikācijas posma spēlē Gunta Džeriņa pārstāvētā vienība "MHC Martin" savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 3:4 zaudēja Žilinas "MsHK Garmin". Mūsu uzbrucēja rēķinā viens vārtu guvums.

Džeriņš pirmās trešdaļas sākumā pēc Ivana Dorniča un Mihala Maho piespēlēm atklāja spēles rezultātu, bet pāris minūtes pirms trešdaļas beigām Lukašs Havels pārsvaru dubultoja. Mača turpinājumā viesiem izdevās panākt izlīdzinājumu, bet pēcāk arī pārņemt vadību ar 3:2. Bet aptuveni pusminūti pirms spēles pamatlaika beigām mājinieku labā vārtus guva Jirži Polaks un izcīnīja tiesības uz pagarinājumu. Tajā gan martiniešiem nepaveicās, un pie uzvaras tika Žilinas kluba hokejisti.

"MHC Martin" nākamo spēli paredzēts aizvadīt 24. februārī Kežmarokā.

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 20:58, pirms 16 gadiem
Priecē ka Guntis uz pavasari mostas

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 22:33, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Priecē ka Guntis uz pavasari mostas
znaroks pamodināja.

     [+] [-]

, 2009-02-23 12:01, pirms 16 gadiem
smilchs2 rakstīja: znaroks pamodināja.
Znaroks ir staigājošs neandertālietis ar lielu ietekmi uz Lipmanu, ne par velti- neizpildīja uzdevumu, bet nenometa no amata.