Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Liepājas metalurgs-2'' pagarina savu uzvaru sēriju MHL-B grupā

''Liepājas metalurgs-2'' pagarina savu uzvaru sēriju MHL-B grupā
Liepājnieku treneri šobrīd var būt apmierināti ar savu spēlētāju sniegumu.
Foto:skliepajasmetalurgs.lv

Šodien kārtējās spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divizionā aizvadīja Latviju pārstāvošā hokeja komanda ‘’Liepājas metalurgs-2’’, kuri aizvadīja izbraukumu Belgorodā pret vietējo hokeja klubu ‘’Belgorod’’. Liepājnieki uzvarot ar rezultātu 1:3 pagarināja savu uzvaru sēriju līdz sešām spēlēm.

Liepājnieki ir devušies savā pirmā izbraukuma tūrē pa MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu diviziona komandu mājvietām. Visas iepriekšējās astoņas spēles metalurgi bija aizvadījuši savu skatītāju priekšā Liepājā. Savu izbraukumu tūri metalurgi sāka Belgorodā pret vietējo hokeja klubu ‘’Belgorod’’. Pirms šīsdienas spēles abas komandas ar atšķirīgām sekmēm bija aizvadījuši MHL-B grupas spēles. ‘’Liepājas metalurgs-2’’ šī čempionāta kopvērtējumā ieņēma 1. vietu ar izcīnītiem 20 punktiem, pateicoties ļoti labam izcīnīto punktu procentam, bet metalurgu šodienas pretinieki pirms šīs spēles MHL-B grupas kopvērtējumā atradās 23. vietā ar izcīnītiem deviņiem punktiem.

Metalurgu treneri savu vārtu drošību atkal bija uzticējuši V. Miščukam, bet rezervē atstājuši S. Baltrunas. Pretinieku vārtos stājās I. Rumjancevs. Liepājnieku laukuma spēlētāju sastāvā bija viens nopietns iztrūkums, jo viens no komandas līderiem B. Zabis bija devies uz Somiju kopā ar metalurgu pirmo komandu dalībai Kontinentālā kausā.

Pirmo periodu daudz aktīvāk aizvadīja liepājnieki, kuri spēja gūt divus bezatbildes vārtus. Perioda piektajā minūtē spēles rezultātu atklāja V. Freijs, bet vel pēc trīs minūtēm rezultātu dubultoja E. Homjakovs. Kaut arī mājiniekiem bija vairākas iespējas gūt vārtus spēlējot vairākumā, tomēr viņi tās nespēja izmantot.

Otro periodu metalurgi uzsāka spēlējot mazākumā, bet mājinieki to atkal neprata izmantot. Liepājniekiem otrajā periodā bija problēmas ar spēles disciplīnas ievērošanu. Īpaši negatīvā nozīmē izcēlās M. Ķepals, kuš nopelnīja divus noraidījumus. Tomēr metalurgu vārtsarga pārliecinošais sniegums, un aizsargu labā darbība aizsardzībā, neļāva mājiniekiem gūt vārtus. Neskatoties uz to arī otrā perioda 13. minūtē, vārtus gūt atkal izdevās metalurgiem. Vārtu guvums O. Aplokam.

Arī trešā perioda sākumā liepājnieki ātri nopelnīja noraidījumu, un atkal mājinieki neprata to izmantot. Tāpat kā liepājnieki savas iespējas spēlējot vairākumā. Perioda 14. minūtē uz metalurgu vārtiem tika nozīmēts soda metiens, un to veiksmīgi realizēja A. Starkovs. Vairāk vārti netika gūti, un tas nozīmē, ka liepājnieki savu uzvaru sēriju pagarinājuši līdz sešām uzvarām.

Abās komandās par labākiem spēlētājiem aizvadītajā spēlē tika atzīti vārtsargi I. Rumjancevs un V.Miščuks.

Liepājnieki savu nākamo spēles izvadīs rīt pulksten 12:00, kad atkārtoti tiksies ar šodienas pretiniekiem.

Turpinās brīnumi ar Moldovas hokeja klubu ‘’Platina/Kišiņeva’’

Šodien un rīt hokeja klubam ‘’Juniors’’ bija jāaizvada izbraukuma spēles Kišiņevā pret vietējo hokeja klubu ‘’Platina/Kišiņeva’’, bet nezināmu iemeslu dēļ šīs spēles tika pārceltas uz š. g. 8. un 9. novembri, kad tās tiks izspēlētas Piņķos. Atgādinām, ka Moldovas komandas nenokārtoto ES vīzu dēļ tika atceltas iepriekš plānotās spēles Rīgā, Liepājā un Viļņā.

MHL-B grupas regulārais čempionāts
_________________________________________________________________________________________________
Belgorod-Liepājas metalurgs-2 - 1:3 (0:2,0:1,1:0)

Vārti: 04:45 0:1 Freijs (Dobreņkijs; Kalns), 08:18 0:2 Homjakovs (Ķepals; Ārinieks), 33:13 0:3 Aploks (Planics), 53:36 1:3 Starkovs (soda metiens)

Vārtsargi: Iļja Rumjancevs- Vadims Miščuks

Soda minūtes: 10:14

Izmantotais resurs: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-20 19:10, pirms 12 gadiem
Platina ir vnk maksimāli episks klubs

     [+] [-]

, 2012-10-20 19:13, pirms 12 gadiem
cik skaisti

     [+] [-]

, 2012-10-20 19:21, pirms 12 gadiem
Viltotais platīns...

     [+] [-]

, 2012-10-21 17:06, pirms 12 gadiem
Autor vai tad divi noraidījumi skaitās kas īpaši negatīvs?