Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rubīns negūst punktus ''Marlies'' sausajā uzvarā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Rubīns negūst punktus ''Marlies'' sausajā uzvarā
Kristiāns Rubīns Foto: Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) šovakar spēli aizvadīja latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto ''Marlies'', kas izbraukumā ar 3:0 pieveica Hēršijas ''Bears''.

Kristiāns Rubīns rezultativitātes punktus mačā nenopelnīja un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu 1. Pirmos divus vārtus ''Marlies'' guva otrajā periodā, bet trešo ripu raidīja jau tukšos pretinieku vārtos mača izskaņā. Latviešu aizsargs atradās uz laukuma pēdējā vārtu guvumā.

Rubīns ''Marlies'' rindās šosezon ir aizvadījis 40 spēles, kurās izcēlies ar vienu vārtu guvumu un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Sezonas laikā viņš ir nopelnījis 14 soda minūtes un +/- rādītāju 1.

Toronto ''Marlies'' ar izcīnītiem 58 punktiem 51 mačā atrodas Ziemeļu divīzijas otrajā vietā. Nākamo spēli Rubīna ''Marlies'' aizvadīs 19. marta vakarā, kad mērīsies spēkiem ar Čikāgas ''Wolves''.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...