Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Punnenovam uzvara, Brahmanim kārtējais punkts, Širokovam 0+2

Agris Suveizda

Punnenovam uzvara, Brahmanim kārtējais punkts, Širokovam 0+2
Ivars Punnenovs
Foto: www.zol.ch

Eiropas hokeja līgās pie rezultativitātes punktiem tika Latvijas spēlētāji Maksims Širokovs (0+2), Artūrs Ševčenko, Edgars Homjakovs (abiem 1+0), Edijs Brahmanis un Sergejs Pečura (abiem 0+1).

Šveices augstākajā līgā uzvaru svinēja "Tigers", kas izbraukumā atspēlējās no 2:3 un ar rezultātu 5:3 pārspēja vienu no līderēm "Geneve-Servette". "Tigers" vārtus sargāja Ivars Punnenovs. Baltkrievijas Ekstralīgā vēl vienu punktu nopelnīja Edijs Brahmanis, kurš asistēja vairākumā un palīdzēja "Gomel" ar 2:0 uzvarēt "Dinamo-Molodechno". Brahmanim arī divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Šosezon Brahmanim 34 spēles un 41 (22+19) punkts, tomēr šovakar viņu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā apsteidza "Lida" spēlētājs Mihails Jakovļevs (32 spēles, 22+20), kurš atzīmējās ar diviem vārtiem.

Izlīdzinājuma vārtus trešajā trešdaļā guva Artūrs Ševčenko, kura pārstāvētā Novopolockas "Khimik-SKA" pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja "Dinamo U20". Ševčenko viens metiens pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1. Šosezon viņa rēķinā 33 spēles un 17 (11+6) punkti. Norvēģijas čempionāta līdere Stavangeras "Oilers" ar 5:1 pārspēja "Stjernen", bet Rūdolfam Balceram pieci metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Āzijas Hokeja līgā "Sakhalin" uzvarā pār "Ice Bucks" (6:4) pie rezultatīvas piespēles tika Sergejs Pečura, savukārt Somijas pēc spēka otrajā līgā Kristapam Bazevičam un "Hermes" zaudējums bullīšos pret "TuTo" (1:2). Itālijas A Sērijā pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Maksims Širokovs, kurš palīdzēja tobrīd panākt 3:0 un beigās ar 6:3 uzvarēt Fasas "Falcons". Vienu no punktiem Širokovs nopelnīja mazākumā.

Francijā vārtus guva Edgars Homjakovs, kura pārstāvētā "Morzine-Avoriaz" ar 2:3 zaudēja Strasbūrā. Homjakovam pozitīvs lietderības koeficients +1, bet Deividam Sarkanim neitrāls. Ar negatīvu lietderības koeficientu -2 un vienu metienu pa vārtiem atzīmējās Edgars Dīķis, kura "Brest" ar 1:4 piekāpās "Rouen".

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Hockey.by
Get-ligaen
2016.01.16 SAKHALIN vs ICEBUCKS | GAME RESULT |...
Otteluseuranta
Game | Swiss Ice Hockey Federation
SSI Vipiteno Weihenstephan vs Fassa Falcons -...
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-17 02:09, pirms 9 gadiem
Edmunds Induss(Islande)Harisons Jaunozols(Australija)sakusi u-20 turnirus attiecigi 3 un 2 divizija.Serbu sastava divizija jau sogad otro reizi Latvija spelejosais Ivans Glovancics.Pirms tam speleja rudeni u-18

     [+] [-]

, 2016-01-17 10:46, pirms 9 gadiem
Punnenovu jāmēģina pārvilināt uz Dinamo, jāaudzina un jāizmanto mums savi pašu zēni.

     [+] [-]

, 2016-01-17 11:00, pirms 9 gadiem
esnhl rakstīja: Punnenovu jāmēģina pārvilināt uz Dinamo, jāaudzina un jāizmanto mums savi pašu zēni.
kāpēc Tu Ivaram ļaunu vēli???

  +1 [+] [-]

, 2016-01-17 13:12, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc Tu Ivaram ļaunu vēli???
Kas tur ļauns? Augstāka līmeņa hokejs, iespēja sevi pārbaudīt pret augstākas klases hokejistiem. Nekas ļauns tur nav. Labi protams, Dinamo nav īsti labākā organizācija, skatoties pēc tā, ka nav tādas reāla fārmkluba, kur tādiem pēc junioru vecuma čaļiem iespēlēties, bet nu slikts tur nekas baigi nav.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-17 13:55, pirms 9 gadiem
esnhl rakstīja: Kas tur ļauns? Augstāka līmeņa hokejs, iespēja sevi pārbaudīt pret augstākas klases hokejistiem. Nekas ļauns tur nav. Labi protams, Dinamo nav īsti labākā organizācija, skatoties pēc tā, ka nav tādas reāla fārmkluba, kur tādiem pēc junioru vecuma čaļiem iespēlēties, bet nu slikts tur nekas baigi nav.
augstāka kā NLA? diez vai...

     [+] [-]

, 2016-01-17 19:12, pirms 9 gadiem
esnhl rakstīja: Kas tur ļauns? Augstāka līmeņa hokejs, iespēja sevi pārbaudīt pret augstākas klases hokejistiem. Nekas ļauns tur nav. Labi protams, Dinamo nav īsti labākā organizācija, skatoties pēc tā, ka nav tādas reāla fārmkluba, kur tādiem pēc junioru vecuma čaļiem iespēlēties, bet nu slikts tur nekas baigi nav.
Punnenovs būtu lielisks variants priekš Dinamo.

     [+] [-]

, 2016-01-17 20:11, pirms 9 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Punnenovs būtu lielisks variants priekš Dinamo.
Dinamo nebūtu lielisks variants priekš Punnenova...