Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņš bez punktiem, komandai zaudējums

Juris Miņins
Juris Miņins

Džeriņš bez punktiem, komandai zaudējums
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Latvijas hokejists Andris Džeriņš kārtējā Ontario Hokeja Līgas (OHL) spēlē pie punktiem netika un arī viņa pārstāvētā Kingstonas "Frontenacs" komanda pēcsspēles metienu sērijā ar 3:4 zaudēja Pīterboro "Petes".

Spēle ritēja visai līdzīgi jo pirmajā periodā abas komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem, bet nākošajās divās trešdaļās katra komanda guva pa vieniem vārtiem - otrajā periodā Kingstona, bet trešajā pie panākuma tika Pīterboro hokejisti. Spēles pagarinājumā vārti netika gūti, tāpēc viss izšķīrās pēcsspēles metienu sērijā, kurā veiksmīgāka izrādījās "Petes" komanda.

Andris Džeriņš šajā spēlē pie punktiem netika, soda minūtes nenopelnīja, taču cīņu beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu - plus viens. Pašlaik latviešu centra uzbrucēja kontā, aizvadītajās 22 spēlē, ir četri vārti, četras rezultatīvas piespēles, 11 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients - mīnus astoņi.

Nākamā spēle Andrim Džeriņam un viņa pārstāvētajai Kingstonas "Frontenacs" vienībai ir paredzēta 16. novembrī, kad viņi viesos tiksies ar Kanādas brīnumbērna Džona Tavareza pārstāvēto Ošavas "Generals" vienību.

Izmanotie resursi:
ontariohockeyleague.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-15 10:19, pirms 16 gadiem
Džera nav komplektā(maiņā)trāpījis.Būtu labi no viņa paša dzirdēt kādi iemesli ne tik labam sniegumam kā bija cerēts.Žurnālisti saņemās drosmi varbūt džekam vajag sirdi izkratīt,lai noņemtu spriedzi un progresētu ātrāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-15 10:36, pirms 16 gadiem
Nedraftētam spēlētājam tikt AHL (ar normālu laiku)... nu man pat liekas, ka NHL vieglāk tikt nedraftētajam.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-15 11:00, pirms 16 gadiem
varbūt kļūdos,bet vairāk pēc eiropiskā špilera izskatās(iespaids tāds pavecs no U-20 laikiem)labs slidojums un tendēts piespēlēt,kombinēt,tur tomēr jāmet pa vārtiem pat no nules leņķa.Cits stils vajag blakus kaut vienu līdzīgi domajošu.Atceros ka U-20 ar viņu maiņā gribēja spēlēt visi komandas džeki.Par draftu, nav to auguma centimetru un vēl jau nav trāpījies tas ko sauc par(īstajā laikā un vietā)Lai vēl pamēģina,VEIKSMI!!!!!

     [+] [-]

, 2008-11-15 11:04, pirms 16 gadiem
HUGA rakstīja: varbūt kļūdos,bet vairāk pēc eiropiskā špilera izskatās(iespaids tāds pavecs no U-20 laikiem)labs slidojums un tendēts piespēlēt,kombinēt,tur tomēr jāmet pa vārtiem pat no nules leņķa.Cits stils vajag blakus kaut vienu līdzīgi domajošu.Atceros ka U-20 ar viņu maiņā gribēja spēlēt visi komandas džeki.Par draftu, nav to auguma centimetru un vēl jau nav trāpījies tas ko sauc par(īstajā laikā un vietā)Lai vēl pamēģina,VEIKSMI!!!!!
Drafts viņam, liekas, jau nespīd vecuma dēļ, bet lai spēlētu Eiropā viņam CV par plānu.
Tb lai paspēlē Z-Amerikā šo sezonu, nākamajā pamēģina tikt kādā NHL sistēmā kā brīvais aģents, ja nesanāk, tad, lai dodas uz Eiropu, gan jau ka vietu sev atradīs (kaut vai Somijā, kur "savus" kadrus ņem visai labprāt).

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 11:28, pirms 16 gadiem
Par draftu tas tiesa,bet liela loma būs aģentam,cerams tas nav tas pats kas Mārtiņam un Jankam.Ja aģents nejūt situāciju un nav ieinteresēts tad ir tā kā ir;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-16 11:25, pirms 16 gadiem
Par tiem auguma centimetriem jau nu nevajadzētu būt problēmām,Andris ir viens no garākajiem mūsu uzbrucējiem.Cits jautājums - kāpēc viņu nedraftēja tad,kad to vajadzēja darīt?Paskatot A.Džeriņa statistiku un apbalvojumu sarakstu eurohockej,tāds cv viņa drafta gadā mums ir tikai retajam.Es uzskatu,ka viņš ir viens no mūsu jaunās paaudzes spējīgākajiem hokejistiem,tik ielekt pareizajā laikā,pareizajā vietā.Lai Andrim veicas!