Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sparta" uzveic Znojmo vienību

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar Čehijas hokeja Ekstralīgā no Latvijas hokejistu pārstāvētajām vienībām pie panākuma tika vienīgi Aleksandra Jerofejeva Prāgas "Sparta", kas savā laukumā ar 3:1 bija pārāka par Znojmo "HC Orli".

Mača rezultāts tika atklāts vien 2. periodā, kad precīzi vienu no mājinieku uzbrukumiem noslēdza Tomašs Netiks. Nedaudz vēlāk Martins Podlešaks panāca jau 2:0 "Sparta" labā, taču nosargāt savu vārtus sausā mājiniekiem neizdevās, un 55 sekundes pirms trešdaļas beigām "HC Orli" vienus vārtus atguva. Tomēr 3. periodā sekmīgāk nospēlēja Prāgas kluba hokejisti, un Petra Tona precīzais raidījums nostiprināja mājinieku uzvaru ar 3:1.

Aleksandrs Jerofejevs ar rezultativitāti neizcēlās, bet spēles protokolā atzīmējās ar četrām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citos mačos zaudējumus piedzīvoja kā Jēkabs Rēdlihs un viņa pārstāvētais Plzeņas klubs "HC Lasselsberger", tā arī Jānis Andersons un Tršinecas "HC Ocelari". "HC Lasselsberger" viesos pēcspēles metienu sērijā ar 3:4 atzina Ostravas "Vitkovice Steel" hokejistu pārākumu, bet Tršinecas klubs Pardubicē ar 4:6 zaudēja vietējai "HC Moeller" vienībai. Gan Rēdlihs, gan Andersons mačus pabeidza ar neitrāliem lietderības koeficientiem.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz