Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Čubars, Tribuncovs un Vasiļjevs rezultatīvi

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čubars, Tribuncovs un Vasiļjevs rezultatīvi
Sergejs Čubars
Foto:John Jensen, fotocompagniet.dk

Dānijas, Čehijas un Vācijas hokeja līgās ar rezultativitātes punktiem šovakar atzīmējušies Latvijas hokejisti Sergejs Čubars, Atvars Tribuncovs un Herberts Vasiļjevs, palīdzot saviem pārstāvētajiem klubiem tikt pie uzvarām.

Sergejs Čubars Dānijas "AL-Bank Ligaen" spēlē nopelnīja divus rezultativitātes punktus (1+1), bet "Hvidovre Ligahockey" vienība savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 guva virsroku pār Aleksandra Macijevska pārstāvēto Vojensas "SønderjyskE". Čubars asistēja Hvidovres kluba pirmo vārtu guvumā, bet pats iemeta otros vārtus. Pēcspēles metienu sērijā izšķirošo bullīti mājinieku rindās realizēja Kaspers Vinters.

Jāpiebilst, ka pēc ceļgala savainojuma sadziedēšanas "SønderjyskE" spēles pieteikumā atkal bija atrodams Aleksandra Macijevska vārds. Pagaidām gan nav informācijas, vai viņš arī devies laukumā, taču tiek ziņots, ka ar katru dienu spēlētājs arvien vairāk uzlabojot savu sportisko formu un drīzumā atkal varētu būt pilnvērtīgs palīgs savai komandai.

Tikmēr Čehijas hokeja Ekstralīgā punktu par rezultatīvu piespēli ieguva Atvars Tribuncovs, bet viņa pārstāvētais Karlovi Vari klubs "HC Energie" savā laukumā ar 5:2 uzveica Česke Budejovices "HC Mountfield". Vēl mūsu aizsarga kontā arī divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Citā čehu līgas duelī Jāņa Andersona pārstāvētais Tršiecas klubs "HC Ocelari" savā laukumā papildlaikā ar 3:2 pārspēja "HC Plzen 1929" hokejistus. Izšķirošos vārtus papildlaika 49. sekundē guva Vojtehs Polaks. Andersons spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pie rezultativitātes punkta Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē tika Herberts Vasiļjevs, ar rezultatīvu piespēli sekmējot Krēfeldes "Pinguine" uzvaru ar 3:1 savā laukumā pār Ingolštades "ERC". Vasiļjevs mača otrajā trešdaļā asistēja Rihardam Pavļikovskim komandas otro vārtu guvumā. Vēl mūsu uzbrucējs statistikas rādītājos atzīmējās ar trim izdarītiem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pēc savainojuma izārstēšanas šovakar Vācijas 2. Bundeslīgas kluba Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" vārtos atkal bija atgriezies Edgars Lūsiņš, Viņam tika uzticēts sargāt komandas cietoksni mačā pret Bītigheimas-Bisingenas "Steelers". Diemžēl "Fischtown Pinguins" šajā duelī piedzīvoja zaudējumu ar 2:3.

Kā tiek vēstīts komandas mājaslapā, jau tuvākajā laikā varētu tikt izlemts jautājums par Lūsiņa palikšanu vai nepalikšanu Brēmerhāfenes vienības rindās līdz šīs sezonas beigām.

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" spēlē uzvaru izcīnīja "HC K CERO Nitra" vienība, viesos ar 3:2 apspēlējot "HK Spišská Nová Ves". Uzvarētāju rindās laukumā devās Māris Jass un Maksims Širokovs. Jass spēles protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk
www.hokej.cz
www.esbg.de
www.szlh.sk
www.del.org

Slēpts komentārs: hugo7

  -2 [+] [-]

, 2009-11-13 21:48, pirms 15 gadiem
hugo7 rakstīja: kas tas tads par čubaru???
kas tu par LOLU

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 21:49, pirms 15 gadiem
tie visi varetu but RD fanuklubi!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-11-13 21:51, pirms 15 gadiem
Old School rakstīja: tie visi varetu but RD fanuklubi!!!
a varbūt otrādi?

  +3 [+] [-]

, 2009-11-13 22:07, pirms 15 gadiem
hugo7 rakstīja: kas tas tads par čubaru???
hokejists kas spēlējis latvijas izlasee

  +2 [+] [-]

, 2009-11-13 23:04, pirms 15 gadiem
egils34 rakstīja: kas tu par LOLU
kāds tev vel lols? tu laikam esi vel maziņš