Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Par spīti PČ hokejā atcelšanai, "Hokeja diēta" būs arī šogad

Sportacentrs

Par spīti PČ hokejā atcelšanai, "Hokeja diēta" būs arī šogad
Bobs Hārtlijs. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Turpinot jau 2017. gada pavasarī aizsākto tradīciju, Jānis Celmiņš arī šogad veidos raidījumu ciklu “Hokeja diēta”. “Paliec Mājās” laikā hokeja cilvēki tiksies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com konta tiešraidēs, kuras būs skatāmas arī portālā Sportacentrs.com. Pirmā 2020. gada pavasara “Hokeja diēta” jau sestdien plkst. 21.00.

Kopā ar Celmiņu katrā tiešraides reizē kopā būs viņa uzticamais hokeja draugs un viens no raidījuma “eXi” dalībniekiem Edgars Lūsiņš. Katrā no vakariem (plkst. 21:00), kad Latvijas izlasei būtu bijis jāaizvada spēles pasaules čempionātā Šveicē, duetam pievienosies kāds Latvijas izlases hokejists.

Regulārie hokeja līdzjutēji raidījumu “Hokeja diēta” noteikti atceras jau kopš 2017. gada pavasara, kad tradīcija tika aizsākta sporta bārā “Arēna 29” (šobrīd vairs neeksistē). Līdzīgā formātā raidījums pie skatītājiem devās arī nākamos divus pavasarus, taču šogad, kad pasaules hokeja čempionāts ir atcelts, un visa pasaule ievēro “Paliec mājās” režīmu, hokeja sarunas notiks attālināti – sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kontā. Tiešraide būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com.

Atšķirībā no iepriekšējiem trim pavasariem, šogad hokeja sarunās iespēja iesaistīties tiks dota arī skatītājiem. Vismaz puse no tiešraides tiks veltīta skatītāju jautājumiem un atbildēm uz tiem, tāpat sagaidīsim rubriku, kurā “Hokeja diētas” viesiem izaicinājumu metīs Edgars Lūsiņš.

“Hokeja diētas” šogad ies gaisā dienās, kad Latvijas izlasei pasaules čempionātā bija jāaizvada spēles – 9., 10., 12., 14., 16., 17. un 19. maijā, kuras nu ir atceltas. Pirmās divas spēles turnīrā uzticētas brāļiem Bukartiem. “Sestdien čempionāta debijas mačā pret Norvēģiju būsim kopā ar Rihardu, bet dienu vēlāk (spēlē pret Kazahstānu) ar mums kopā būs Roberts Bukarts, kurš pirms pāris dienām vienojās ar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu Čerepovecas "Severstal". “Paliec mājās” režīms mūs šogad uzlicis savādu rāmi, taču palikt malā negatavojamies. Ja pasaules čempionāta emocijas līdzjutējiem dāvātas netiks, tad tiksimies attālināti, lai šajā dīvainajā hokeja pavasarī būtu kopā ar hokeju, hokejistiem un sporta līdzjutējiem,” teic Jānis Celmiņš.

”Hokeja diēta” šogad”:

DatumsLaiksSpēleViesis
9.maijs21.00Latvija – NorvēģijaRihards Bukarts
10. maijs21.00Latvija – KazahstānaRoberts Bukarts
12. maijs21.00Latvija – Itālija
14. maijs21.00Latvija – Somija
16. maijs21.00Latvija – ASV
17. maijs21.00Latvija – Šveice
19. maijs21.00Latvija – Krievija

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

Par “Hokeja diētu”

Ja 2017. gada pavasarī Celmiņš raidījumu veidoja kopā ar pieredzējušo hokeja apskatnieku Jāni Matuli, tad gadu vēlāk nelielai avantūrai piekrita izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš savainojuma dēļ uz čempionātu doties nevarēja. Aizvadītajā gadā “Sportacentrs.com TV” kanāla studijā par hokeja lietām Celmiņš sprieda kopā ar Lūsiņu un kādu pieaicinātu hokeja cilvēku.

“Hokeja diētā” iepriekšējās sezonās viesu statusā piedalījušies: Edgars Masaļskis, Kirovs Lipmans, Mārtiņš Karsums, Artūrs Irbe, Armands Puče, Viesturs Koziols, Kaspars Daugaviņš, Lauris Dārziņš, Raitis Pilsētnieks, Jānis Sprukts, Aleksandrs Macijevskis, Jēkabs Rēdlihs, Oļegs Sorokins, Aigars Cipruss, Ģirts Ankipāns un Artis Ābols.

     [+] [-]

, 2020-05-08 12:56, pirms 4 gadiem
Nu lūdzu uz kādu no raidijūmiem pasauciet Puči tandēmā ar Sorokinu. Paldies!

  +3 [+] [-]

, 2020-05-08 13:20, pirms 4 gadiem
Vai tiešam nevar iztikt bez Lūsiņa? Viņa iedomība un uzvedība ar attieksmi itkā viņš būtu kā minimums Latvijas visu laiku labākais un zinošākais hokejists ir gandrīz tikpat kaitinoša kā V.V. vēlme izlikties par ekspertu visās jomās.

     [+] [-]

, 2020-05-08 15:11, pirms 4 gadiem
neesmu daudz redzējis, bet cik manīts, ja ciemos kāds slavenāks, tad klusi kā jēri sēž un ļauj ciemiņam runāt. tāpēc domāju ļaus Bukartiem runāt un jautājumi būs ok, nevis tupi ekspertēs!
divkosi. ja ierodas kāds mazāk zināms vai meitene tad glumījas pa pilno.
neprofesionāli.
tēlo no sevis Pučes līmeni, bet sanāk tupa atrauga, bez sava Es!

     [+] [-]

, 2020-05-08 16:36, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vai tiešam nevar iztikt bez Lūsiņa? Viņa iedomība un uzvedība ar attieksmi itkā viņš būtu kā minimums Latvijas visu laiku labākais un zinošākais hokejists ir gandrīz tikpat kaitinoša kā V.V. vēlme izlikties par ekspertu visās jomās.
kā tad Celmiņš taisīs hokeja raidījumu un neuzaicinās savu draugu...