Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs: "Rezultātu var izšķirt dažādi sīkumi"

Andrejs Siliņš

Vasiļjevs: "Rezultātu var izšķirt dažādi sīkumi"
Mārtiņš Karsums un Herberts Vasiļjevs
Foto: AP

"Ja spēlēsim, kā mākam, tad pret Ungāriju nevajadzētu rasties problēmām," par valstsvienības gatavību spēlei pret Ungāriju sarunā ar "Latvijas Avīzi" saka Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs.

"Noteikti [esam favorīti turnīrā], jo spēlējam savās mājās, būs liels līdzjutēju atbalsts. Nedrīkstam būt pašpārliecināti, taču šajā kompānijā esam favorīti, un jāuzvar visās trijās spēlēs," saka Vasiļjevs, kurš ikdienā spēlē Vācijas Bundeslīgā. "Komanda mainās, un mēs vairs nespēlējam tādu hokeju kā pirms gada, arī treneri ieguvuši lielāku pieredzi. Niansēs mainās gan spēlētāju, gan treneru rokraksts, bet lielos vilcienos viss ir pa vecam. Mača rezultātu var izšķirt dažādi sīkumi."

"Labāk spēlēt pret Ungārijas nekā, piemēram, Kazahstānas vai citu komandu, kurā ir vairāk spēcīgos čempionātos rūdītu hokejistu. Domāju, ka mums nav jāskatās uz pretiniekiem, bet gan uz sevi – ja spēlēsim, kā mākam, tad pret Ungāriju nevajadzētu rasties problēmām. Uz olimpiskajām spēlēm doties grib visi. Lai mēs tajās nonāktu, katram jācīnās par simts procentiem, citādi vēlāk būs jānožēlo."

"Tagad ir februāris, sezona rit pilnā gaitā, un spēlētājiem jābūt labā fiziskajā kondīcijā, daudzi jau gatavojas izslēgšanas spēlēm. Sākoties pasaules čempionātam, katrs ir citādā situācijā: viens nav spēlējis trīs nedēļas, cits līdz pēdējam cīnījies kluba komandā un tur atstājis visus spēkus. Domāju, ka šobrīd visi izlases puiši ir labā formā," fizisko kondīciju kopumā izlasē novērtē hokejists.

Vienā no pēdējām spēlēm Bundeslīgā Vasiļjevs izlases vārtsarga Edgara Masaļska vārtos raidīja divas ripas, taču uzbrucējs noliedz, ka tas liecinātu par Masaļska nebūšanu formā: "Nevar viņu vērtēt pēc iemestajām vai ielaistajām ripām. Citā komandā Edgars varbūt vidēji mačā ielaistu divas ripas, bet Dīsburgā iznāk piecas. Ļoti daudz ko noteic aizsardzība un komandas spēks kopumā. Dīsburģiešiem iet ļoti grūti, daudzreiz vārtsargam vispār nav variantu kaut ko izglābt. Taču Edgars tur ir kārtīgi uztrenējies un var palīdzēt Latvijas izlasei."

Izmantotie resursi:
Latvijas Avīze

  +9 [+] [-]

, 2009-02-05 03:08, pirms 16 gadiem
Vārtus!..Herbert..vārtus..!

     [+] [-]

, 2009-02-05 06:38, pirms 16 gadiem
Kurš i kapteinis..............teica , ka vakar nosauks..

  +5 [+] [-]

, 2009-02-05 07:46, pirms 16 gadiem
Herbis parādīs kā vārti jāmet. ceru ka tieši viņš bus kapteinis

     [+] [-]

, 2009-02-05 08:59, pirms 16 gadiem
Herbis jau labais! Pagājušo gad tik b baigi garām vārtiem meta

Turies Herbi, mees par Tevi!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-05 09:23, pirms 16 gadiem
Vakarā pirms spēles himnu izpildīs Žoržs Siksna

     [+] [-]

, 2009-02-05 09:24, pirms 16 gadiem
aiziet!
par LV!
mēs to varam!!!!!!
sarauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-05 13:15, pirms 16 gadiem
monstrs rakstīja: atvainojiet par stulbu jautājumu, bet kā no ekrāna var dabūt nost to sarkano svītru ar Triobet reklāmu, jo nevar visu raksta tekstu izlasīt???
Izmanto MOZILLA!