Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Jāgrs: "Pērn jutu, ka varu palīdzēt komandai. Šosezon netiktu sastāvā"

Jāgrs: "Pērn jutu, ka varu palīdzēt komandai. Šosezon netiktu sastāvā"
Jaromīrs Jāgrs. Foto: rytirikladno.cz

Čehijas Ekstralīgas hokeja kluba Kladno "Rytiri", kuru pārstāv latviešu aizsargi Oskars Cibuļskis un Kristaps Sotnieks, 50 gadus vecais īpašnieks Jaromīrs Jāgrs atzinis, ka nejūt vēlmi atgriezties laukumā, un pieļāva iespēju, ka pēdējo maču jau aizvadījis.

Kladno komanda pagājušajā sezonā cīnījās par vietas nosargāšanu Ekstralīgā, bet jaunās sezonas ievadā iekārtojusies turnīra tabulas vidusdaļā. 50 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs pērn aizvadīja 43 spēles un guva 19 punktus, bet šajā sezonā nav devies laukumā.

"Pirms gada jutu, ka varu palīdzēt komandai. Tagad es tā nedomāju. Pat ja rādītu labāko sniegumu, netiktu pirmajās četrās maiņās. Mums nav sliktu spēlētāju. Man vajadzētu krietni patrenēties, un pat tad nezinu, vai iekļūtu sastāvā," teica Jāgrs.

Leģendārais čehu uzbrucējs norādīja – lai domātu par kāpšanu uz ledus, viņam nāktos mainīt savu uzturu, treniņu režīmu un atpūtu. Turklāt šobrīd lielu daļu viņa enerģijas aizņem kluba vadīšana.

"Manā vecumā spēlēšana jebkurā līmenī būtu izaicinājums. Jābūt motivācijai, jāsagatavojas. Tikšanās saistībā ar klubu aizņem no deviņiem līdz diviem. Pēc tam trenēties noguruma fonā – es to nevaru."

Jāgrs gan pieļāva iespēju, ka šosezon vēl kāps uz ledus, kā reālāko variantu nosaucot paredzēto spēli zem klajas debess jeb Winter Classic. Iepriekšējos divos gados spēli pandēmijas dēļ nācās atcelt, bet Jāgrs cer, ka šoreiz tā norisināsies. "Varbūt man tas būs interesanti, lai gan šobrīd pat uz šo maču skatos skeptiski," par atgriešanos laukumā teica Jāgrs.

Izmantotie resursi:
https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...


, 2022-10-03 21:40, pirms 2 gadiem
Šis vēl ironizēja par NHL piedāvājumiem.
, 2022-10-03 21:49, pirms 2 gadiem
Es neesmu uztura spečuks. (Bet ēdu veselīgi).
Bet kā var vēl vairāk mainīt uzturu?? Nu piem 45 gados ēd to un to. Kāds ēdiens, izņemot dopingu, viņam vēl var palīdzēt? Es tiešām jautāju, jo nesaprotu….
, 2022-10-03 23:07, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Es neesmu uztura spečuks. (Bet ēdu veselīgi).
Bet kā var vēl vairāk mainīt uzturu?? Nu piem 45 gados ēd to un to. Kāds ēdiens, izņemot dopingu, viņam vēl var palīdzēt? Es tiešām jautāju, jo nesaprotu….
Vnk ir uzturs, kas varētu viņam netraucēt nevis palīdzēt.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
1

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
6

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.