Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kirgizstānas hokejisti iemet 13 vārtus Irānai, uzvar arī Malaizijas izlase

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kirgizstānas hokejisti iemet 13 vārtus Irānai, uzvar arī Malaizijas izlase
Kirgizstānas izlases hokejists svin vārtu guvumu. Foto: IIHF

Šodien Kirgizstānas galvaspilsētā Biškekā sākās IIHF pasaules meistarsacīkšu 4. divīzijas turnīrs, pirmajās spēlēs pārliecinošus panākumus izcīnot laukuma saimniecei Kirgizstānai un Malaizijai.

• Turnīrs Covid-19 dēļ iepriekšējos divos gados tika atcelts, savukārt šogad no dalības tajā atteicās Filipīnas, savukārt debiju pasaules ledus hokeja meistarsacīkstēs piedzīvo Malaizija, Singapūra un Irāna.

• Turnīra pirmajā mačā Malaizija atspēlējās, ar 5:2 sakaujot Kuveitu. Trīs vārtu guvumi 18 gadus vecā Muhamada Farēza Mohda Fauzi kontā. Vēlāk Kirgizstāna ar 13:1 sarāva gabalos irāņus. Kirgizstānas sastāvā septiņus (4+3) rezultativitātes punktus sakrāja Vladislavs Nosovs. Naturalizētais Krievijas hokejists Mihaels Čuvalovs guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Aleksandrs Titovs bija precīzs divreiz, bet Maksims Jegorovs četras reizes rezultatīvi asistēja.

• Piecas izlases laika posmā līdz 8. martam noskaidros vienu komandu, kas nākamajā gadā piedalīsies līmeni augstākajā pasaules čempionāta 3B divīzijas turnīrā.

Izmantoti resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2022...

  +3 [+] [-]

, 2022-03-03 20:44, pirms 2 gadiem
Paldies par rakstu, par Malaizijas hokeja izlasi fanoju kopš 2006. gada, nekad neaizmirsīšu lielāko uzvaru par Bahrainu 25:0, bet jābūt ļoti uzmanīgiem no Kirgizstānas izlases, jo tomēr lielākais zāģis arī ir liels 2:23.
Jācer ka jaunais 18 gadigais talants Muhammad Fareez Mohd Fauzi turpinās ar hat-trick arī nakamajā spēlē!

     [+] [-]

, 2022-03-03 23:33, pirms 2 gadiem
Ooo! Pazīstama halle! Vietējie zēni pievilkuši leģus. Vakara spēlē diezgan vēss, jo augstkalne, dienā normāli. Ir maza smuka kafejnīca ar konjaku, vodku un exelentu samsu. Cilvēki superatsaucīgi un uzaicina dajebkur. Ehhh....
Toreiz bij vēl Indijas puikas no Indo/Tibetan border police. Augums ap rubul 54, rubul 58 katram.

     [+] [-]

, 2022-03-04 00:16, pirms 2 gadiem
Muhameds Farēze Mohda Fauzi apliecināja uz sevi liktās cerības. Varēja vēl kādus 2-3 ielikt,stabiņš bija,pārliknis. Šis čalis vēl liks par sevi runāt,tiešām talantīgs.

     [+] [-]

, 2022-03-04 15:02, pirms 2 gadiem
metalhuligans rakstīja: Muhameds Farēze Mohda Fauzi apliecināja uz sevi liktās cerības. Varēja vēl kādus 2-3 ielikt,stabiņš bija,pārliknis. Šis čalis vēl liks par sevi runāt,tiešām talantīgs.
Nav ko mest visus vienā spēlē, pietaupās nākamajām!