Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ovečkins: "Sočos mūs dzīs uz priekšu tā, ka sienas līgosies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ovečkins: "Sočos mūs dzīs uz priekšu tā, ka sienas līgosies"
Aleksandrs Ovečkins ar Soču olimpisko lāpu
Foto: AP / Scanpix

Krievijas hokeja superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins domā, ka Soču olimpiskajās spēlēs Krievijas izlasei ļoti palīdzēs mājas sienas. Zaudējums pasaules čempionātā pret amerikāņiem ir iespēja izdarīt pareizos secinājumus, tagad daudz laika kļūdu labošanai.

Sočos krievi savā izlasē pulcēs visus savus labākos spēlētājus, skatītājiem būs ko redzēt. "Domāju, kad iziesim uz laukuma, tad olimpiskajā arēnā brīvu vietu noteikti nebūs. Bet mūsu fani popkornu neēdīs. Dzīs uz priekšu tā, ka sienas sāks līgoties," prognozē Ovečkins. "Mūsu līdzjutēji ne ar ko nav sliktāki par ziemeļamerikāņu faniem. Musējie ir pat labāki, jo savējie."

2013. gada pasaules čempināta ceturtdaļfinālā krievi piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu (3:8) pret ASV izlasi, kas bija tālu no sava labākā sastāva. "Ja vērtējam komandu sastāvus, tad var teikt, ka spēlējam pret sētas puišiem. Juniori, studenti. Bet tajā pašā laikā arī profesionāļi, nākamie NHL spēlētāji. Viņi sitās, lai sevi pierādītu," skaidro Ovečkins. "Mūsu shēmas strādā, ar tām ieguvām ieguvām pasaules zeltu 2012. gadā. Bet šogad ceturtdaļfinālā mums bija milzīgs skaits nepiespiesto kļūdu. Mēs zaudējam paši sev. Tāpēc ir muļķīgi visu vainu uzvelt taktikai un trenerim. Katram vienkārši jāpaskatās spogulī un jāpadomā, kā viņš var laboties. Pat labi, ka pasaules čempionātā mēs iegāzāmies tādā peļķē. Tagad ir laiks strādāt pie kļūdu labošanas pirms Sočiem."

Ovečkins svētdien bija ieradies Grieķijā, kur piedalījās Soču olimpiskās lāpas nešanas stafetē. Savukārt naktī uz 2. oktobrī sāksies jaunā NHL sezona - Vašingtonas "Capitals" rindās viņš dosies cīņā pret NHL čempionvienību Čikāgas "Blackhawks".


Izmantotie resursi:
sovsport.ru

  +5 [+] [-]

, 2013-10-01 17:33, pirms 11 gadiem
Tās pašas sienas arī jūs nomētās pie neveiksmēm

  +1 [+] [-]

, 2013-10-01 17:41, pirms 11 gadiem
Interesanti, kā krievi internetā paši izsmej šo rakstu. Lūk, viens no komentāriem.., -

Если стены закачаются ,то дворец развалится .Строили гастарбайтеры в купе с российским методом экономии на стройматериалах+побольше закрысить бюджетного бабла.Пример Мегаспорт -ручками не хлопать ,ножками не топать

  +2 [+] [-]

, 2013-10-01 17:41, pirms 11 gadiem
Nu protams, tādiem daudzstāvīgajiem dzīs uz priekšu, ka tiešām sienas pat nosarks.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-01 17:44, pirms 11 gadiem
būs interesanti kāds kovi izskatīsies uz parējo fona pēc laika khl.

un priekš krieviem diemžēl uz olimpiādi nebrauc studenti un juniori

  +3 [+] [-]

, 2013-10-01 17:53, pirms 11 gadiem
Sastāvs tāds pats Kā Vankūverā, tikai par četriem gadiem vecāks, būs smagi, pat neiespējami izcīnīt jebkādu medaļu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-01 17:59, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: Sastāvs tāds pats Kā Vankūverā, tikai par četriem gadiem vecāks, būs smagi, pat neiespējami izcīnīt jebkādu medaļu.
Uz šīm spēlēm sastāvs vēl būs labs. Bet tālāk gan visādi var būt. Krievu talantīgā 80to vidus paaudze ( Ovi, Kovi, Malkins, Sjomins, Radulovs ) paliks vecāki, vietā nekas nenāk. Krievi kopš Malkina NHL vairs nav piegādājuši nevienu superzvaigzni. Ir tikai jaunie un talantīgie, kuri tādi arī paliek.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-01 18:05, pirms 11 gadiem
Krievi Sočos aptaisīsies vēl līdz viņu armijas dienai - tajā finālmačs paredzēts

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 18:16, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: Sastāvs tāds pats Kā Vankūverā, tikai par četriem gadiem vecāks, būs smagi, pat neiespējami izcīnīt jebkādu medaļu.
Nu, nu, tikai nevajag krievu novērtēt par zemu. Medaļas būs, tas ir pilnīgi kā bankā, trijniekā krievam jābūt. Kas būs pēc 4 gadiem Korejā, par to gan krievam vajadzētu domāt.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-01 18:22, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu, nu, tikai nevajag krievu novērtēt par zemu. Medaļas būs, tas ir pilnīgi kā bankā, trijniekā krievam jābūt. Kas būs pēc 4 gadiem Korejā, par to gan krievam vajadzētu domāt.
Fināls ir zināms, trešā Zviedrija, kas tur tik nesaprotams?

     [+] [-]

, 2013-10-01 18:42, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: Fināls ir zināms, trešā Zviedrija, kas tur tik nesaprotams?
Tā runāja arī pirms Vankūveras, beigās krievi pat tuvu nebija medaļām, kanādieši viņus vienkārši noslaucīja no zemes, un Zviedrija arī palika jau 1/4 finālā. Neko nevar prognozēt, skatīsimies, kas notiks februārā gaitā, un tad jau arī varēsim kaut ko paprognozēt.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-01 19:12, pirms 11 gadiem
dzīs uz priekšu, ja biļetes netiks izdalītas Vip viesiem - oligarhiem, kirkoroviem, bilaniem un pārējiem atejniekiem, kas visticamāk notiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 21:22, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: Sastāvs tāds pats Kā Vankūverā, tikai par četriem gadiem vecāks, būs smagi, pat neiespējami izcīnīt jebkādu medaļu.
Ну ту ган истс покимонс юхайди.