Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņš nepiedalās ''Frontenacs'' zaudējumā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džeriņš nepiedalās ''Frontenacs''  zaudējumā
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Zaudējumu Ontario Hokeja līgā (OHL) piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Andra Džeriņa pārstāvētā Kingstonas ''Frontenacs'' komanda, kas viesos ar 1:2 atzina Sarnijas ''Sting'' pārākumu.

Džeriņš šīs nedēļas laikā ''saķēris'' vīrusu, tāpēc par hokeja spēlēšanu mūsu uzbrucējam kādu laiku būs jāaizmirst. Andris, ieskaitot šīs nakts spēli, izlaidis pēdējos divus Kingstonas komandas mačus. Un paredzams, ka uzbrucējs nepiedalīsies arī komandas nākamajā spēlē šovakar pret Londonas ''Knigts''.

Džeriņš šajā sezonā piedalījies 58 komandas mačos, guvis 16 vārtus un atdevis 22 rezultatīvas piespēles. Tāpat uzbrucējam 31 soda minūte un negatīvs lietderības koeficients (-2). Jāpiebilst, ka ''Frontenacs'' ir OHL vājākā komanda - kingstoniešiem 60 mačos izdevies tikt pie 39 punktiem, kas ir absolūti sliktākais rādītājs visā līgā. Otrai sliktākajai komandai ir par trim punktiem vairāk.

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com