Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņš saķēris vīrusu

Andrejs Siliņš

Džeriņš saķēris vīrusu
Andris Džeriņš
Foto: www.kingstonfrontenacs.com

Latvijas hokejists Andris Džeriņš saķēris vīrusu, kā rezultātā nevarēs palīdzēt savai Kingstonas "Frontenacs" vienībai Ontario Hokeja līgas (OHL) divās spēlēs šajā nedēļas nogalē, portālam eSports.lv pastāstīja pats hokejists.

Jau ziņojām, ka Džeriņš nepiedalījās arī pagājušās nakts spēlē. Portāls eSports.lv sazinājās ar hokejistu, kurš pastāstīja, ka saķēris vīrusu aizvadītajā nedēļā un šonedēļ vairs laukumā nedosies. Līdz ar to skaidrs, ka Džeriņš nespēlēs ne šīs nakts spēlē pret Sarnijas "Sting", kā arī rītvakara cīņā pret Londonas "Knights".

Nesen 21. dzimšanas dienu atzīmējušais Džeriņš šajā sezonā piedalījies 58 komandas mačos, guvis 16 vārtus un atdevis 22 rezultatīvas piespēles. Tāpat uzbrucējam 31 soda minūte un negatīvs lietderības koeficients (-2).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja