Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns debitē PSG ar diviem vārtiem Čempionu līgā

Rolands Eliņš

Krištopāns debitē PSG ar diviem vārtiem Čempionu līgā
Dainis Krištopāns. Foto: J.Azouze/PSG

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns aizvadījis pirmo oficiālo spēli Parīzes „Saint-Germain” sastāvā, palīdzot tai Handbola Čempionu līgas spēlē pret „Flensburg”. PSG piedzīvoja zaudējumu ar 28:29.

Dainis Krištopāns šajā mačā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, un no tiem rezultatīvi bija divi. Viņa rēķinā arī viena rezultatīva piespēle. Krištopāns abus savus vārtus guva pirmā puslaika pēdējās piecās minūtēs.

PSG cīņā pret Vācijas Bundeslīgas aizvadītās sezonas otrās vietas ieguvēju „Flensburg” pirmo puslaiku pabeidza ar vadību 18:14 un otrā puslaika sākumā atrāvās vēl nedaudz tālāk. Tad sekoja neveiksmīgs spēles nogrieznis, pretiniekiem veicot izrāvienu 7:1, un spēle turpinājās punkts punktā. PSG vairākas reizes atjaunoja neizšķirtu, taču pēdējo minūti sagaidīja iedzinējos 28:29 un vārtus vairs gūt neizdevās.

PSG sastāvā ar pieciem vārtiem rezultatīvākais bija Luka Karabatičs, bet pa četriem vārtiem Mikelam Hansenam un Ferrānam Solē. Savukārt Vācijas komandā ar astoņiem vārtu guvumiem izcēlās Hampuss Vanne.

Šī bija pirmā oficiālā spēle, kurā Krištopāns spēlēja PSG sastāvā, jo pirmās kārtas spēle Čempionu līgā tika pārcelta. Nedēļas nogalē Krištopānam un PSG paredzēts sezonas sākums Francijas čempionātā, bet tieši pēc nedēļas gaidāma nākamā spēle Čempionu līgā, tiekoties ar Brestas „Mehskov”.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...

     [+] [-]

, 2020-09-24 10:47, pirms 4 gadiem
Baigi švaki! Visi gaidījām 7-8 vārtus pa spēli no Krištopana!