Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Dudes ''Limoges'' atsāk Francijas čempionātu ar neizšķirtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dudes ''Limoges'' atsāk Francijas čempionātu ar neizšķirtu
Latvijas izlases kapteinis Ingars Dude. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Latvijas handbola izlases kapteiņa Ingara Dudes pārstāvētā ''Limoges'' pirmajā spēlē kopš ilgāka pārtraukuma Francijas augstākajā čempionātā nospēlēja neizšķirti 31:31 ar universitātes klubu AIX. Dude laukumā pavadīja 30 minūtes, vairāk spēlējot aizsardzībā.

Spēles sākumā pavisam nelielu pārsvaru izdevās iegūt AIX handbolistiem, tomēr pirmā puslaika vidū “Limoges” izdevās lauzt spēles gaitu un pārtraukumā doties ar divu vārtu pārsvaru (18:16).

Otro puslaiku “Limoges” uzsāka ļoti veiksmīgi, sasniedzot pat piecu vārtu pārsvaru, tomēr jau puslaika vidū AIX handbolisti spēja izlīdzināt rezultātu. Beigās “Limoges” atkal izdevās izlīdzināt rezultātu un noslēgt spēli ar neizšķirtu rezultātu 31:31.

Latvijas izlases kapteiņa Ingara Dudes loma šajā spēlē bija kā aizsardzības spēlētājam. Kopumā viņš laukumā aizvadīja 30 minūtes un vienreiz nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Rezultatīvākie “Limoges” rindās bija Dragans Gajičs ar deviņiem vārtiem, savukārt sešus vārtus guva Džuliāns Emonets.
Nākamo spēli “Limoges” aizvadīs izbraukumā, kad tiksies ar Tulūzas “Fenix”. Šajā sezonā “Limoges” handbolisti jau ir cīnījušies ar šo komandu un savās mājās uzvarēja ar rezultātu 30:26.

Turnīra tabulā ''Limoges'' ieņem ceturto vietu.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola federācija (LHF)