Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam 50% metienu realizācija, PSG svarīga uzvara cīņā par Francijas titulu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam 50% metienu realizācija, PSG svarīga uzvara cīņā par Francijas titulu
Dainis Krištopāns. Foto: Newspix/Imago Images/Scanpix

Francijas handbola meistarsacīkšu 26. kārtas spēlē Daiņa Krištopāna pārstāvētā valsts čempionvienība Parīzes "Saint-Germain" izbraukumā pārspēja (38:31) "Limoges" vienību, saglabājot līderpozīciju kopvērtējumā.

32 gadus vecais Krištopāns šovakar vārtu guvumos pārvērta trīs no veiktajiem sešiem metieniem, kā arī rezultatīvi piespēlēja un izpelnījās divus divu minūšu noraidījumus.

Parīziešu labā pa septiņiem vārtiem guva Francijas valstsvienības handbolists Eloīms Prandi un Polijas izlases spēlētājs Kamils Sipržaks.

Četras kārtas pirms Francijas līgas sacensību noslēguma PSG attiecīgi par divu un triju punktu tiesu ir priekšā tuvākajām sekotājām "Montpellier" un "Nantes".

Galvaspilsētas vienībai 10. un 17. maijā paredzētas EHF Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņas pret vienu no titulētākajiem Vācijas klubiem "Kiel".

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...