Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: "Beigu rezultāts noteikti neataino spēles gaitu"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Veršakovs: "Beigu rezultāts noteikti neataino spēles gaitu"
Foto: Andris Pintāns.

Svētdien pēc uzvaras pār vicelīderiem “ASK Zemessardze/LSPA” līdervienības “ZRHK Tenax Dobele” galvenais treneris Sandris Veršakovs norādīja, ka beigu rezultāts noteikti neataino spēles gaitu. Savukārt pēc “LAT U-15” diviem zaudējumiem izlases trenere Vita Brikmane skaidroja, ka jaunās handbolistes turpina krāt pieredzi.

Iepriekš informējām, ka pagājušajā nedeļas nogalē Latvijas čempionātā Rīgā spraigā Betsafe virslīgas līderu cīņā nepārspēto panākumu virkni nosargāja “ZRHK Tenax Dobele”, kura ar 40:33 pieveica “ASK Zemessardze/LSPA”. Spēles ievadā ASK/LSPA vairākkārt izvirzījās priekšgalā, bet pirmā puslaika vidū Dobeles vienība veica četru vārtu izrāvienu, panākot 14:9. Turpinājumā dobelnieki tā arī neatdeva vadības grožus.

“Daudz nerealizēti metieni no sešu metru atzīmes, Puriņa lieliskā darbība vārtos, tomēr ar visu to pamanījāmies iemest 40 vārtus, bet 33 arī ielaidām," pēc spēles sacīja Dobeles “Tenax” galvenais treneris Sandris Veršakovs.

"Piekliboja aizsardzība, varbūt kļūdījāmies mazāk kā pirmajās divās spēlēs un vajadzīgajā brīdī rezultāts pagriezās par labu mums," norāda Veršakovs un piebilst, ka beigu rezultāts noteikti neataino spēles gaitu, jo tā bija daudz saspringtāka.

Latvijas čempionātā sieviešu virslīgā pagājušajā nedēļas nogalē divās spēlēs spēkus pārbaudīja treneres Vitas Brikmanes vadītā Latvijas U-15 meiteņu izlases komanda “LAT U-15”. Arī šajā piektdienā ar 18:25 zaudējot Rīgas “LSPA”, bet svētdien ar 28:40 “REIR/Dobele SS” komandai, izlases meitenēm tikt pie panākuma vēl nav izdevies.

"“Turpinam krāt spēļu praksi un pieredzi, analizējām spēli skatoties video. Treniņā pievērsāmies taktikai. Virslīgā spēlējam ne pret savām vienaudzēm, tāpēc īsti komandas spēku objektīvi nevaru novērtēt. Ir komandā savas līderes, bet mani priecē katras meitenes izaugsmes momenti. Redzu, ko viņas no treneru teiktā ir iegaumējušas un izmanto spēlē. Šī sabraukuma spēlēs gribu paslavēt vārtsardzes Sabīnes sniegumu," atzīst galvenā trenere Vita Brikmane.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija