Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latviešiem 8 vārti pret līderiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latviešiem kopumā gūstot 8 vārtus, zaudējumu pret Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļo zonas līderiem "Stralsunder HV" handbolistiem ar 28:31 (13:18) šovakar piedzīvoja Armanda Uščina un Mārtiņa Līberga (attēlā) "Dessau Rosslauer HV".

Lai arī pēc pirmā puslaika Desavas komanda bija nokļuvusi zaudētājos ar piecu vārtu pārsvaru, tomēr otrajā puslaikā latviešu pārstāvētā komanda ne vien rezultātu izlīdzināja, bet 15 minūtes pirms mača beigām pat izvirzījās vadībā (22:21). Vēl pēc nospēlētajām desmit minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu rezultātu 27:27, taču gala rezultātā tika piedzīvots ceturtais zaudējums sezonā 28:31.

Abi latvieši spēles protokolā atzīmējās ar četriem gūtajiem vārtiem katrs, Uščina kontā vēl arī viens 2 minūšu noraidījums un divas realizētas "pendeles".

Pēc aizvadītajām astoņām spēlēm "Dessau Rosslauer HV" komanda ar četrām uzvarām ieņem 9. vietu.

Izmantotie resursi:
www.handball-world.com

     [+] [-]

, 2007-10-31 23:55, pirms 17 gadiem
oho!!!!!!!!