Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ekkerte un Baumane spēlē Norvēģijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas handbolistes Elita Ekkerte (attēlā) un vārtsardze Baiba Baumane, kas pērn spēlēja otrajā spēcīgākajā Latvijas komandā "Stopiņu NHK", šogad ir pārvākušās uz Norvēģijas Ziemeļu līgas 2. divīzijas komandu "Harstad".

Komanda aizvadījusi jau četras spēles, izcīnot četras pārliecinošas uzvaras pār "TSI" un "Bossekop" komandām.

Savā debijas spēlē, kurā "Bossekop" handbolistes tika pieveikta ar 28:20, Ekkerte, kas pērn tika atzītas par Latvijas čempionāta vērtīgāko spēlētāju, bija komandas rezultatīvākā spēlētāja, gūstot astoņus vārtus.

Rezultativitātes sēriju viena no Latvijas labākajām handbolistēm turpināja arī nākošajās spēlēs - otrajā mačā ar "Bosserkop" (33:22) tika gūti desmit vārti, trešajā uzvarā pār "TSI" (41:18) komandu informācijas par gūtajiem vārtiem nav, bet pēdējā spēlē, atkal sagraujot "TSI" ar 45:19, mūsu spēlētāja atzīmējās ar pieciem rezultatīviem metieniem.

Pēc aizvadītajām četrām spēlēm "Harstad" komanda turnīra tabulā pašreiz ieņem otro vietu, taču pirmā vietā esošā "Narvik" vienība ir aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Izmantotie resursi:
www.handball.no
www.harstadhk.com

     [+] [-]

, 2007-10-30 13:30, pirms 17 gadiem
He, ar Ekkerti mēs mācījāmies vienā skolā, tiesa es mācījos vienu klasi augstak nekā viņa!Prieks, ka vismaz Ekkerte un Trifanovs kas nāk tieši no Stopiņu NHK, ir sasnieguši labu līmeni handbolā!

     [+] [-]

, 2007-10-30 16:45, pirms 17 gadiem
tiešām Ekkerte tika atzīta par Latvijas čempionāta vērtīgāko spēlētāju? Tā nevar būt kļūdaina infa?

     [+] [-]

, 2007-10-30 21:57, pirms 17 gadiem
nu kura tad cita?
www.handball.lv