Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zināmi Latvijas labākie handbolisti

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Zināmi Latvijas labākie handbolisti
Edgars Vadzītis
Foto: Romualds Vambuts

Kā katru gadu pēc virslīgas vīriešu un sieviešu komandu treneru aptaujas rezultātiem ir noteikti un Latvijas Handbola federācijā apstiprināti 2007./2008. gada sezonas labākie ar handbola spēlētāji un tiesneši.

Komandu vērtējumā sievietēm par labāko vārtsardzi tika atzīta Diāna Sapcova (Ogres SC), kreisajā malā par labāko - Jūliju Stanovovu (LSPA), labajā malā - Nelliju Jelitševu (Breviss-Salaspils), kreisajā insaidā - Jolantu Bicku (Ogres SC), labajā insaidā Elēnu Fjodorovu (BTB Ludza), līnijā - Lanu Nikolajevu (Ulbrokas SK), bet par labāko saspēles vadītāju - Ivitu Asari (Ulbrokas SK).

Par sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīta "Ogres SC" komandas vārtsardze Diāna Sapcova.

Līdzīgā aptaujā vīriešiem labākā vārtsarga godu ieguva Dainis Putra (Tenax/Dzirnavnieks), bet par labākajiem pārējās pozīcijās tika atzīti Latvijas čempionu "ASK-AB.LV" spēlētāji - kreisajā malā Arnolds Straume, labajā malā Jānis Pavlovičs, kreisajā insaidā Aivis Jurdžs, labajā insaidā Ģirts Lilienfelds, līnijā Jānis Glušaks, bet centrā - Edgars Vadzītis.

Par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts čempionu saspēles vadītājs Edgars Vadzītis.

Par labāko tiesnešiem likumsakarīgi tika atzīti šobrīd vienīgie aktīvie IHF kategorijas tiesneši Renārs Līcis un Zigmārs Stoļarovs.

Sezona balvu par godīgu spēli (fair play) saņems "LSPA" vīriešu komandas vārtsargs Andris Molotanovs, kurš pēdējā spēlē par trešo vietu guva smagu smadzeņu satricinājumu.

Balvas labākajiem tiks pasniegtas sezonas noslēguma vakarā, kas 31. maijā notiks Reval Hotel Latvija. Pirms tam Olimpiskajā sporta centrā Rīgā čempioni sacentīsies ar pārējo klubu izlasi.

Ar pilniem aptaujas rezultātiem varat iepazīties Latvijas handbola federācijas mājas lapā - handball.lv

     [+] [-]

, 2008-05-28 08:59, pirms 16 gadiem
tas tak nav riktīgi, ka labākie visi ir no ASK. nu tā nu tok nav. Man nav vairs ko teikt. Ļoti interesanti.

     [+] [-]

, 2008-05-28 09:11, pirms 16 gadiem
Savichevs rakstīja: tas tak nav riktīgi, ka labākie visi ir no ASK. nu tā nu tok nav. Man nav vairs ko teikt. Ļoti interesanti.

Nu ir jau gan taisnība... ir. Par Straumi vēl varētu pastrīdēties, bet citādi viss pareizi.

     [+] [-]

, 2008-05-28 10:56, pirms 16 gadiem
Man tā liekas,ka gan ir labākie,ja finālā uzvar +20 un vairāk,tad laikam gan līdzvērtīgu nav.