Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Grišanovs neziņā par nākotni

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Grišanovs neziņā par nākotni
Jānis Grišanovs

Izšķirošo zaudējumu par iekļūšanu augstākajā līgā piedzīvojusi Jāņa Grišanova "IR", Islandes 1. līgas priekšpēdējā mačā ar 35:30 (18:17) piekāpjoties "Víkingur" handbolistiem.

Latvijas handbolists Jānis Grišanovs pārpildītu tribīņu klātbūtnē nerealizēja divus ātros uzbrukumus, spēles protokolā paliekot uz nulles. Mūsu spēlētājam izsita arī vienu zobu.

Lai arī līdz sezonas beigām ir atlikusi vēl viena spēle, bet vienība ir zaudējusi cerības pakāpties līgu augstāk, pēc minētā mača tika atlaists "IR" komandas galveno treneris.

Pēc piedzīvotā zaudējumu latvietis vēl ir neziņā par savu handbolista karjeru. "Pagājušo nedēļu piedāvāja palikt šeit, taču tagad vairs nezinu, ko darīt," eSports.lv pastāstīja Grišanovs. "Negribas man vēl vienu gadu otrajā līgā Islandē pavadīt. Piedāvājumu izteicis viens Spānijas otrās līgas klubs. Aizsūtīju video un tagad gaidu atbildi."

Jau tagad ir skaidrs, ka "IR" komanda ar 31 izcīnītu punktu pirmās līgas turnīru noslēgs trešajā vietā.

     [+] [-]

, 2008-04-28 10:35, pirms 16 gadiem
skatoties cik stipra tā Islandes otrā līga, ja gana stipra, tad var palikt...

     [+] [-]

, 2008-04-28 18:11, pirms 16 gadiem
Nuu pirmaas chetras komandas tur stipras, bet peedeejaas daudz svakaakas!

     [+] [-]

, 2008-05-10 13:18, pirms 16 gadiem
Jankam jaatinas prom uz labaakiem dziives apstaakljiem...