Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"HC Kehra" triumfē Baltijas līgā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"HC Kehra" triumfē Baltijas līgā
HC Kehra
Foto: handball.ee

Baltijas handbola līgā šajā sezonā triumfēja Igaunijas "HC Kehra" handbolisti, kas ar 28:26 (10:16) finālā Viļņā pieveica citu Igaunijas komandu "HC Polva".

Pēc pirmā puslaika "Polva Serviti" bija ieguvuši sešu vārtu pārsvaru, taču otrajā puslaikā lēnām savus plusus izsēja. Arī desmit minūtes pirms mača beigām divu vārtu pārsvars bija "Polva Serviti" handbolistiem, tomēr pēdējās desmit minūtes spīdoši nospēlēja "HC Kehra", uzvarot turnīrā - 28:26.

Kehras komanda pusfinālā tikai ar 28:27 pieveica Somijas "Riihimaen Cocks", bet pērnā gada čempioni "Polva Serviti" ar 35:32 tika galā ar mājiniekiem "VHC Sviesa". Regulārajā turnīrā triumfēja "Polva Serviti" komanda, savukārt Kehras vienība ieņēma tikai trešo vietu. Iepriekšējo reizi "HC Kehra" Baltijas līgā uzvarēja 2006. gadā.

Bronzas godalgas izcīnīja Viļņas "VHC Sviesa", kas mačā par trešo vietu ar 25:24 pieveica Somijas "Riihimaen Cocks".

Atgādinām, ka Latvijas komandas turnīrā ieņēma pēdējās divas vietas - "LSPA" sesto, bet "Tenax" - septīto.

Izmantotie resursi:
Baltic Handball league | News

     [+] [-]

, 2011-03-30 22:12, pirms 13 gadiem
Raiti, finālā spēlēja papildlaiku. Un arī pusfināls Sviesa-Polva beidzās papildlaikā. Būtiski, ka Polva tikai sekundi līdz pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu.