Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Cīņas Baltijas un Latvijas frontēs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Cīņas Baltijas un Latvijas frontēs
"LSPA" un Dobeles "Tenax" dosies iekarot Somiju
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Ar diviem mačiem Rīgā un Ulbrokā šodien turpināsies Latvijas čempionāts handbolā. Divas spēles ar Latvijas komandu piedalīšanos notiks arī Baltijas līga.

Sīva cīkstēšanās šovakar plkst. 18:40 ASK sporta zālē gaidāma starp "LSPA" un "Jūrmalas Sports" komandām, kuras turnīra tabulās attiecīgi trešajā un ceturtajā vietā. Abas komandas šķir divi punkti, taču augstskolas komandai ir viena spēle rezervē. Jūrmalnieki prognozē sīvu cīņu, taču jāatzīmē, ka pirmajā mačā rīdzinieki izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 30:18. Tiesa, tā bija "Jūrmalas sports" nerezultatīvākā cīņa šajā sezonā.

Arī otra šī vakara spēle plkst. 19:45 Ulbrokas vidusskolā tiek gaidīta ar nepacietību. Pirmā apļa lielākās sensācijas autori "Stopiņu NHK" tiksies ar "ASK" vienību, kas šobrīd ir līdere. Sezonas pirmajā pusē Ulbrokas komanda izcīnīja vienu uzvaru, ar 34:32 pieveicot tieši "armijniekus".

Uz Somiju aizvadīt kārtējās Baltijas līgas spēles dosies aizvadītas divas Latvijas spēcīgākās vienības. Sestdien ar vietējo "Riihimaen Cocks" spēlēs Dobeles "Tenax", bet svētdien ar somu gaiļiem tiksies "LSPA" vienība. Augstskolas komanda vēl saglabā izredzes pacīnīties par iekļūšanu turnīra "FINAL4". Abas komandas pirmajā aplī atzina Somijas spēcīgākās komandas pārākumu.

Otro uzvaru sieviešu čempionātā lūkos izcīnīt Dobeles SS un "Skrīveri" handbolistes, kuras plkst. 14:30 29. janvārī Aizkrauklē tiksies savā starpā. Nedēļas nogalē Rīgā zobenus mīs arī "RVR" un "SK Latgols" komandas, kā arī "RTU" un "HK Ogre" vienības.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija
Baltic Handball league | News