Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešnikam un Jurdžam zaudējumi gada pēdējās spēlēs

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Klešnikam un Jurdžam zaudējumi gada pēdējās spēlēs
Evars Klešniks un HSG "Wetzlar" pirms gadu mijas 1. bundeslīgā var justies puslīdz droši, kaut gan par vietas saglabāšanu tajā vēl būs jāpacīnās..

Vācijas 1. bundeslīgas gada pēdējās spēlēs neveiksmes piedzīvoja Evara Klešnika un Aivja Jurdža pārstāvētās komandas. Abi handbolisti jau dodas ceļā uz Latviju, lai vispirms palīdzētu izlasei Rīgas domes kausa izcīņā (būs uz spēli ar Slovākiju), bet tad 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlēs jau nākamā gada janvārī.

Aivja Jurdža un Ģirta Lilienfelda pārstāvētais ThSV "Eisenach" viesos ar 22:40 (10:20) piekāpās TBV "Lemgo" komandai (Jurdžam 2 vārti) un gadu pabeidza 16. vietā turnīra tabulā. Līdz 15. vietai, kas ļautu saglabāt vietu 1. bundeslīgā, ir tikai 3 punkti, tā ka pēc gadu mijas viss ir labojams.
Savukārt Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" tikai spēles galotnē viesos piekāpās TuS "N-Lubbecke" - 29:34 (17:17). Otrā puslaika sākumā mājinieki panāca 20:17, taču 40. minūtē atkal bija neizšķirts - 22:22. Septiņas minūtes pirms mača beigām mājinieki bija vadībā tikai ar 29:27, taču pašu mača galotni aizvadīja veiksmīgāk. Klešniks šoreiz vārtus neguva.
Veclāras komanda turnīra tabulā dala 12. līdz 14. vietu un no izkrišanas robežas to šķir 6 punkti.