Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Valkovskis pret lietuviešiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Šodien kļuva zināms, ka Margota Valkovska "Apla HC Hard" no Austrijas EHF "Challange Cup" kausa izcīņas 1/8 finālā tiksies ar Lietuvas trešo spēcīgāko handbola komandu - Kauņas "Granitas-Karys".

Turnīra 3. kārtā lietuviešu komanda divu spēļu summā ar 58:46 pieveica HC "Eynatten" no Beļģijas, kamēr Valkovska komanda ar 62:55 pieveica Portugāles "Academica da Mai/ISMAI".

Pēc aizvadītajām 11 spēlēm Kauņas "Granitas-Karys" Lietuvas čempionātā ar 18 izcīnītajiem punktiem ieņem pirmo vietu, bet "Apla HC Hard" Austrijas čempionātā ar 18 punktiem 13 spēlēs ir ceturtie.

Kauņas komandā spēlē tikai lietuvieši, no kuriem rezultatīvākais ir Tomas Kraučevicius, abās spēlēs gūstot 15 vārtus. Latvijas izlases handbolists Margots Valkovskis Austrijas komandas sastāvā spēlēs ar portugāļiem atzīmējās ar 12 vārtu guvumiem.

Pirmo spēli komandas aizvadīs 9. - 10. februārim Lietuvā, bet atbildes spēli nedēļu vēlāk Austrijā.

Izmantotie resursi:
www.eurohandball.com
www.handball.lt

  -1 [+] [-]

, 2007-11-27 15:34, pirms 17 gadiem
Go Go Go!!!