Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jūnija beigās notiks pludmales handbola turnīrs "Nemo"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jūnija beigās notiks pludmales handbola turnīrs "Nemo"
Foto: Helmuts Tihanovs

Jau 17. reizi no 29. līdz 30. jūnijam Vaivaru pludmalē (Atbalss ielā 1) notiks starptautiskais pludmales handbola turnīrs "Nemo". Tas katru gadu tiek uzskatīts par handbola sezonas noslēgumu.

Turnīram varēs pieteikties līdz 12. jūnijam (pēc tam līdz 21. jūnijam ar paaugstinātu dalības maksu), aizpildot pieteikuma anketu nolikumā un nosūtot uz info@handball.lv. Dalības maksa no komandas 100Ls (pēc 12. jūnija - 150Ls).

Papildus pludmales handbolam būs izveidoti arī laukumi street un mini handbolam mazākajiem sportistiem.

Aizvadītajā gadā vīriešu konkurencē čempiontitulu izcīnīja "LSPA" handbolisti, bet sievietēm triumfēja Igaunijas "Ulikool/Polva SK".

Atšķirībā no parastā handbola pludmalē par atraktīvi gūtajiem vārtiem (vērtē tiesneši), tāpat, ja precīzs ir vārtsargs (spēlētāji mainās) vai viņš tiek pārspēts no soda metiena līnijas, komandas rezultātam tiek pieskaitīti divi punkti. Par pārējiem iemestajiem vārtiem piešķir vienu punktu. Laukuma izmēri ir mazāki, spēlētāju skaits sarucis līdz četriem, kā arī viens mačs ilgst tikai divreiz pa desmit minūtēm, no handbolistiem pieprasot maksimālu koncentrēšanos jau no paša spēles sākuma. Ja katrā puslaikā uzvaras tiek dalītas uz pusēm, tad mača iznākums atkarīgs no soda metienu izpildes.

Turnīram pieteikties var Latvijas Handbola federācijas mājas lapā http://handball.lv

Vai tu esi kādreiz redzējis, kā spēlē pludmales handbolu?

  • 26

  • 9

  • 17


  +1 [+] [-]

, 2013-05-27 12:45, pirms 11 gadiem
RVR čempions

  +1 [+] [-]

, 2013-05-27 13:43, pirms 11 gadiem
handbols rakstīja: RVR čempions
Tikai un vienīgi par RVR
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-27 22:45, pirms 11 gadiem
p.s. naktsmājas pasūtam caur LHF... būs lētāk... un kopā siltāk