Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"THW Kiel" biļetes uz spēlēm izpērk divās stundās

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"THW Kiel" biļetes uz spēlēm izpērk divās stundās
"THW Kiel" un Francijas izlases līderis Nikola Karabatičs
Foto: AFP

Uz Vācijas spēcīgākās komandas "THW Kiel" spēlēm Čempionu līgā 8500 kombinētās biļetes, kas handbola līdzjutējiem klātienē skatīties grupu fāzes un tālākos mačus, izpirktas divu stundu laikā.

Paši kvēlākie Ķīles kluba atbalstītāji vietas pie biļešu kasēm ieņēma iepriekšējā vakarā sākot no pulksten desmitiem. Kase sāka strādāt astoņos no rīta, taču jau pēc divām stundām to rotāja uzraksts "Izpārdots".

Pārdodot 8500 kombinētās biļetes, klubs nopelnīja 350 tūkstošus eiro. Fakts, ka divu stundu laikā tika izpirktas visas biļetes, pārsteidza arī "THW Kiel" menedžeri Ūvi Ščvenkeru. Kopumā kluba mājas zālē "Ostseehalle" var ietilpt 13500 skatītāji.

Čempionu līgas grupu fāzē Vācijas čempioni tiksies ar "HK Drammen" no Norvēģijas, spāņu "FC Barcelona" un uzvarētāju no kvalifikācijas starp Turcijas "Izmir" un Maķedonijas "HC Metalurg". Nākošajā kārtā iekļūs grupas divas labākās komandas.

Latviešiem varētu interesēt, ka "THW Kiel" komandas sastāvā spēlē viens no Čehijas izlases līderiem Filips Jiha, kā arī divi olimpiskie čempioni no Francijas - Nikola Karabatičs un Terijs Omaira. Francijas un Čehijas izlases ir ielozētas vienā grupā kopā ar Latvijas valstsvienību 2010. gada Eiropas čempionāt kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
handball-world.com

     [+] [-]

, 2008-08-27 08:34, pirms 16 gadiem
Omaira, vai Omaijērs? Kā tur īsti ir Raiti? Tu vai Kreipāns mānās?

     [+] [-]

, 2008-08-27 12:04, pirms 16 gadiem
varu kļūdīties, neesmu speciālists franču uzvārdu latviskošanā...

     [+] [-]

, 2008-08-27 16:18, pirms 16 gadiem
Esmu bijis uz vienu spēli, kad biju Ķīlē, spēlēja it kā ar 10 vietas zemāku komadu , bet arēna bija pārpildīta un atmosvēra neaizmirstama, iedomājos , kas tur notiek, kad vinjiem ir dērbijs ar kādu no kaimiņu komandām