Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola izšķirošais izrāviens

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Handbola izšķirošais izrāviens
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Šodien ar spēlēm Rīgā un Jēkabpilī sāksies Latvijas handbola virslīgas čempionāta izslēgšanas turnīrs, kur 1/4 fināla mačos līdz divām uzvarām tiksies "K-Rauta" komanda ar "Jūrmalas sports", savukārt "LSPA" handbolisti spēlēs ar SK "Latgols".

Pusfinālā pretiniekus gaida abas spēcīgākās Latvijas komandas Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks", kas tiksies ar "LSPA"/"Latgols" pāra uzvarētāju, un "ASK-AB.LV", kuri spēlēs ar "K-Rauta"/"Jūrmalas sports" dueļa uzvarētāju.

Interesantākās cīņas gaidāmas "K-Rauta" un "Jūrmalas sports" mačos. Pēc otrā posma "vagonkas" vienība savus pretiniekus turnīra tabulā apsteidza par deviņiem punktiem, tomēr pēdējā abu komandu tikšanās regulārajā turnīrā noslēdzās neizšķirti 26:26, pieredzējušajiem "K-Rauta" handbolistiem, kam tā bija trešā spēle trīs dienās, neizšķirtu izraujot spēles izskaņā. Ja rīdzinieki spēs savākt pilnu sastāvu (kā tas bija AB.LV Latvijas kausa izcīņas pusfinālā pret Dobeli), tad jaunajiem jūrmalniekiem ar brāļiem Encēm priekšgalā uz uzvaru sērijā cerēt būs grūti.

Otrajā pusfinālā favorīti ir "LSPA" handbolisti, kas pēc regulārā turnīra ieņēma trešo vietu, kamēr Ludzas komanda bija sestā. Visās trīs savstarpējās spēlēs pārliecinošu uzvaras izcīnīja "studenti" (44:28, 40:31, 43:27), gaidot vieglu pastaigu arī pusfinālā. Tiesa, ludzānieši, kura pēdējās spēlēs aizvadījusi gandrīz tikai ar 1990. gadā dzimušajiem handbolistiem (līderi Latvijas U-18 izlases spēlētāji Austris Tuminskis un Dainis Krištopāns), mēģinās parādīt zobus, lai Rīgas komandai sabojātu siltās brīvdienas.

Spēļu kalendārs.

Datums Laiks Kur?
26.04.08. 14:00 Jēkabpilī SK Latgols - LSPA
16:00 NBS sporta zālē Jūrmalas sports - K-Rauta
27.04.08. 12:00 NBS sporta zālē K-Rauta - Jūrmalas sports
13:40 NBS sporta zālē LSPA - SK Latgols

Ieeja par brīvu.

Izmantotie resursi:
handball.lv
hk-lspa.lv
hk-rvr.lv

     [+] [-]

, 2008-04-26 11:58, pirms 16 gadiem
galvenais pārlek...