Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Babra: "Nenoticējām sev"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Pēc zaudējuma divu spēļu summā EHF kausa izcīņas 3. kārtā pret Denkerkas "Grand Littor" komandu no Francijas pēc spēles Rīgā savos iespaidos dalījās "ASK-AB.LV" handbolisti Aleksandrs Babra (attēlā) un Aivis Jurdžs, kā arī galvenais treneris Andris Gulbis.

"Pirmajā spēlē nenoticējām sev. Tur mūs iegāza jau spēles sākums, kad viņi aizskrēja 8:1 vadībā. Tur mēs viņus nezinājām, bet šodien jau taktiski nospēlējām. Pirms spēles ticēju, ka uzvarēsim, taču nedomāju, ka spēsim pacīnīties par tikšanu tālāk. Tagad ir "škrobe", bet kopumā ņemot prieks par visu komandu. Pašam aizgāja spēle, sajutu ritmu un tad jau ir vieglāk.Čaļiem arī ir vieglāk, kad vārtsargs "pavelk", un šodien tas viss izdevās," stāstīja viens no mača varoņiem "ASK-AB.LV" vārtsargs Aleksandrs Babra.

"Laikam jau pirmajā spēlē visu zaudējām. Tur sākumā "taustījāmie" un tikai pēc 1:8 sākām spēlēt. Tur arī bija kādi 3000 skatītāju, visu laiku orķestris spēlēja - man kā nepieredzējušam bija mandrāža. Tagad savās mājās brīvāk jutāmies, zinājām viņus un bijām labi sagatavojušies. Visi šodien super nocīnījāmies. Šodien arī vārstargs [Babra] vilka, un tad mums arī aizsardzībā ir drošāk, kad zinām, ka vārtsargam iet spēle. Protams, ka tagad ir sāpīgi, bet pirms tam par uzvaru divu spēļu summā pat nedomājām," teica vēl viens no "ASK-AB.LV" šīs spēles līderiem Aivis Jurdžs.

"Nedaudz pietrūka pieredzes pret šitādu komandu. Pirms spēles jau arī nebija pārliecība, ka varam tos +8 vinnēt, jo neticējām. Bet tad, kad aizgāja, tad tas kļuva ticamāk. Mēs noteikti nospēlējām divreiz labāk nekā tur, jo pirms Francijas mēs viņus nezinājām. Bet te visi atvērās un čaļi super nospēlēja. Pašam prieks par visiem puišiem un liels paldies viņiem, ka viņi sarūpēja tādu izrādi. Mūs atkal iegāza vienkāršas kļūdas un spēle vairākumā - es jau sāku uztraukties, kad mums atkal ir vairākums, jo nezinām, ko darīt. Individuāli arī viņi ir tehniski pārāki, bet peirādījām, ka varam cīnīties. Šī spēle dos tonusu džekiem turpmākam darbam, jo viņi redz, ka var spēlēt. Prieks par viņiem," patīkami pārsteigts pēc spēles bija arī "ASK-AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis.


Izmantotie resursi:
www.handball.lv

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:15, pirms 17 gadiem
Briinums, ka Gulbis tik labus vaardus saka!

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:22, pirms 17 gadiem
par labiem darbiem viņš saka labus darbus vienmēr, nekad nepelnīti savus spēlētājus nelamā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-25 01:34, pirms 17 gadiem
piedod, miegs nāk... visi tāpat saprata...

     [+] [-]

, 2007-11-25 04:12, pirms 17 gadiem
nu beigu beugas ,kads bija rezultatas?

  +1 [+] [-]

, 2007-11-25 11:07, pirms 17 gadiem
29:23, ar ko nepietika 2 spelu summa, bet kas par seeli Babram, vot taa vajag speeleet, ar handbolu lv viss ir kaartiibaa!

     [+] [-]

, 2007-11-25 14:19, pirms 17 gadiem
Spele bija vnk fantastiska!!! Puishi bij lieliski!! Par Babru vnk nav vaardu!!... Ta tik turet...unj arii Gulbis iespejams paliks laipnaaks unj mieriigaks...