Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam un "Tatran" pirmā uzvara EHF kausā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Krištopānam un "Tatran" pirmā uzvara EHF kausā
Dainis Krištopāns guva 5 vārtus un palīdzēja "Tatran" gūt pirmo uzvaru šīs sezonas EHF kausa izcīņas grupu turnīrā.
Foto: kluba mājaslapa

Pirmo uzvaru EHF kausa izcīņas grupu turnīrā guva Daiņa Krištopāna pārstāvētais Slovakijas čempions Prešovas "Tatran" handbola klubs - 32:27 Zaporožjē pret vienu no Ukrainas superlīgas līderiem HC "Motor".

Abas komandas līdz savstarpējam mačam bija piedzīvojušas pa diviem zaudējumiem un tāpēc abām tikai uzvara vēl atstāja izredzes paspēkoties par otro vietu grupā un iekļūšanu 1/4 finālā. Viesi šajā spēlē izrādījās pārliecinoši pārāki - jau pēc pirmā puslaika bija 15:10 "Tatran" labā un mājiniekiem tā arī neizdevās nopietni apdraudēt viesu uzvaru. Dainis Krištopāns guva 5 vārtus.
Grupas līderu mačā Dānijas čempionāta līderis KIF "Kolding" savā laukumā ar 25:23 pārspēja Vācijas 1. bundeslīgas līderi "Rhein-Neckar Lowen". Aleksandrs Pētersons ar 6 gūtiem vārtiem bija rezultatīvākais viesu rindās.

Pēc pirmā riņķa KIF "Kolding" ir 6 punkti, "Lauvām" - 4, "Tatran" - 2 punkti, bet Zaporožjes komandai punktu nav. Pirmo otrā riņķa spēli "Tatran" aizvadīs 9. martā savā laukumā ar HC "Motor".