Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Trijnieks atgriežas izlasē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Trijnieks atgriežas izlasē
Jānis Gremzde
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šodien Latvijas handbola valstsvienība izlidos uz Frankfurti, caur kurieni tālāk dosies uz Portugāles pilsētu Vizeu kur aizvadīs trešo 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli, tiekoties ar vietējo vīriešu izlasi.

Jau ziņojām, ka mūsējiem nepalīdzēs Jānis Glušaks, Aleksandrs Babra un Māris Veršakovs. Viņu vietā izlasei pievienosies Arnolds Straume, Raimonds Šteins un Jānis Gremzde, kuri nepiedalījās kvalifikācijas spēlēs ar Čehiju un Luksemburgu.

Starp lidojumiem izlasei būs jāgaida piecas stundas un Portugālē latvieši ieradīsies tikai neilgi pirms pusnakts. Frankfurtē Latvijas izlasi pārtvers Armands Uščins un Margots Valkovskis. Pirmo treniņu sporta zālē aiz savas valsts robežām komanda aizvadīs rītdien vakarā, bet spēle ar portugāļiem Vizeu pilsētā sāksies trešdien plkst. 22:30 pēc Latvijas laika.

Atgādinām, ka pirmajā mačā Rīgā Latvijas izlase ar 31:34 piekāpās spēcīgajiem Čehijas handbolistiem, bet pēc tam ar 31:23 izbraukumā pieveica Luksemburgas vienību. Portugāļiem tā būs pirmā spēle cīņā par 2010. gada Eiropas čempionāta finālturnīru.

Latvijas izlases sastāvs: Helmuts Tihanovs, Raimonds Šteins, Jānis Gremzde, Agris Kušners, Aivis Jurdžs, Arnolds Straume, Uldis Lībergs, Jānis Pavlovičs (ASK/AB.LV), Kaspars Lisovskis (LSPA), Ģirts Lilienfelds (ThSV Eisenach), Valdis Gūtmanis (EHV Aue), Margots Valkovskis (Alpa HC Hard), Armands Uščins (Dessau-Roßlauer HV), Ivars Serafimovičs (ESV Lokomotive Pirna).
Galvenais treneris: Andris Gulbis

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:26, pirms 16 gadiem
Manuprāt, ļoti neveiksmīgs raksta nosaukums.

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:55, pirms 16 gadiem
piekritishu, jo no si trijnieka man liekas, ka tikai viens atgriezas izlase, bet parejie divi spele tikai tad, kad traumu vai kadu citu apstaklu del netiek "pamatvechi"

     [+] [-]

, 2008-11-24 17:09, pirms 16 gadiem
apendiks11 rakstīja: piekritishu, jo no si trijnieka man liekas, ka tikai viens atgriezas izlase, bet parejie divi spele tikai tad, kad traumu vai kadu citu apstaklu del netiek "pamatvechi"
Nu gluži ta nevar teikt, ka ja citi netiek! Ir jau vel daudz citu, kas ir kandidātos, bet netika paņemt! Piemēram Blūms, Dude!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-25 11:02, pirms 16 gadiem
moska ari, tads tikai mans viedoklis