Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdža 4 vārti nepalīdz ThSV "Eisenach" atgriezties ar uzvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Jurdža 4 vārti nepalīdz ThSV "Eisenach" atgriezties ar uzvaru
Aivis Jurdžs savā pirmajā spēlē Vācijas 1. bundeslīgā ThSV "Eisenach" komandas rindās guva 4 vārtus.

Savā pirmajā spēlē Vācijas handbola 1. bundeslīgā pēc 9 gadu pārtraukuma ThSV "Eisenach" savā laukumā ar 28:29 (16:16) piekāpās TSV "Hannover-Burgdorf" komandai. Aivis Jurdžs spēlē pret savu bijušo komandu guva 4 vārtus.

Ģirts Lilienfelds, kā zināms, delnas savainojuma dēļ (otrdien būs operācija) nevarēs spēlēt apmēram trīs mēnešus un viņa iztrūkums mačā pret pagājušās sezonas 6. labāko komandu bija jūtams. Pirmos vārtus Aizenahas komandas labā atgriešanās spēlē 1. bundeslīgā guva igaunis Deners Jānimā - 1:0. Spēles sākumā mājiniekiem četras reizes bija divu vārtu pārsvars, taču puslaiks beidzās neizšķirti - 16:16. Aivim Jurdžam tika veltīta pienācīga uzmanība un viņš līdz pārtraukumam guva tikai vienus vārtus.
Otrajā puslaikā jau galvenokārt mājinieki bija iedzinēju lomā, turklāt viesiem vairākas reizes bija 3 vārtu pārsvars. Tāds tas bija arī 54. minūtē - 27:24. Tad savus otros vārtus mačā guva Jurdžs un tieši viņš spēle galotnē bija laukuma saimnieku vilcējs. Viesi panāca 28:26, Jurdžs - 27:28. Viesi - 29:27, Jurdžs - 28:29. Savus ceturtos vārtus Aivis guva un rezultātu atkal līdz minimumam samazināja 23 sekundes pirms spēles beigām. Viesiem izdevās noturēt minimālo pārsvaru un uzvaru.

Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" pirmo spēli aizvadīs svētdien - savā laukumā ar TBV "Lemgo".