Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Straumem desmit vārti Vācijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Straumem desmit vārti Vācijā
Arnoldu Straumi apturēt grūti ir pat diviem pretspēlētājiem
Foto: Henning Meyer-Veer

Rezultatīvi Vācijas handbola reģionālajā līgā turpina spēlēt Arnolds Straume, tomēr viņa un Arvja Laganovska pārstāvētā "Ibbenbürener SpVg 08" piedzīvoja jau astoto zaudējumu sezonā.

Vācijas reģionālā līga

Rietumu zonā, lai arī kluba treneris slavē abus mūsu handbolistus Arvi Laganovski un Arnoldu Straume, "Ibbenbürener SpVg 08" savā laukumā ar 33:39 zaudēja "OSC 04 Rheinhausen" vienībai. Straume guva 10/6 vārtus, bet Laganovskis bija precīzs tikai vienu reizi.

Turnīra tabulā ar četrām uzvarām 12 spēlēs "Ibbenbürener SpVg 08" ieņem 14. vietu.

Ziemeļu zonā Jāņa Pavloviča "TG Münden" piedzīvoja zaudējumu ar 28:32 (16:16), atzīstot izbraukumā "OHV Aurich" vienības pārākumu. Pavlovičs guva trīs vārtus. Turnīra tabulā "TG Münden" ieņem piekto vietu.

Dienvidu zonā mūsu pārstāvētie klubi cīnījās ar mainīgām sekmēm. Ivara Serafimoviča un Valda Gūtmaņa "ESV Lok. Pirna" ar 28:25 (14:10) pieveica "HSG Konstanz", bet Margota Valkovska "HSC Bad Neustadt" zaudēja ar 30:37 (20:17) "TSV Deizisau" vienībai. Gūtmanis komandas uzvaru kaldināja ar pieciem gūtajiem vārtiem, bet Serafimovičs bija precīzs divas reizes, savukārt Margots Valkovskis ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija rezultatīvākais savā komandā.

Turnīra tabulā "ESV Lok. Pirna" ieņem piekto vietu, bet "HSC Bad Neustadt" ir devītie.

Vācijas 1. bundeslīga

Nedēļas nogalē spēcīgākās Vācijas komandas piedalījās Eirokausos, savukārt Evara Klešnika "GWD Minden" piedzīvoja kārtējo zaudējumu, savā laukumā ar 21:27 (10:10) piekāpjoties "TSV Dormagen" handbolistiem. Klešniks guva divus vārtus.

Turnīra tabulā "GWD Minden" ieņem 15. vietu, savukārt viņu pāridarītāji ierindojas 16. vietā.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā zaudējumu vieniem no līderiem piedzīvoja Raimonda Šteina "VfL Edewecht", kuri ar 22:28 (10:13) savā laukumā piekāpās "Ahlener SG" komandai. Neizšķirti cīnījās Armanda Uščina "Dessau Rosslauer HV", kas punktus uz pusēm dalīja ar "HSV Hannover" komandu - 28:28 (14:14). Uščins guiva divus vārtus.

Veiksmīga nedēļas nogale bija abiem pārējiem Latvijas handbolistu klubiem zonā. Māra Veršakova "ASV Hamm" ar 32:25 (18:11) pieveica "HSG Varel", izcīnot 11. uzvaru sezonā. Veršakovs vārtus neguva

Savukārt Ingara Dudes "SV Anhalt Bernburg" turpina kāpt pa kopvērtējuma kāpnēm, izbraukumā ar 33:32 (18:16) pieveicot līgas pastarīti "TSV Altenholz". Spēles protokolā atzīmēts, ka latvietis neguva vārtus, tomēr pats spēlētājs pastāstīja, ka bija precīzs vienu reizi, nopelnīja vairākus 7 metru soda metienus un četras soda minūtes. Tā bija Dudes kluba pirmā uzvara izbraukumā sezonā.

Turnīra tabulā pirmo vietu joprojām ieņem "ASV Hamm", devīto "Dessau Rosslauer HV", 13. vietu - "SV Anhalt Bernburg", bet 14. - "VfL Edewecht".

Dienvidu zonā par pārsteigumu parūpējās Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", kas bez mūsu spēlētāja sastāvā, ar 33:29 (19:12) pieveica otrā vietā esošos "TSG Friesenheim" handbolistus. Zaudējumu piedzīvoja Mareka Skabeiķa "EHV Aue", ar 27:35 (13:21) piekāpjoties "HSG FrankfurtRheinMain" vienībai.

Turnīra tabulā "EHV Aue" ieņem 12. vietu, bet "ThSV Eisenach" - 16. vietu.

Izmantotie resursi:
hna.de
hsc-bad-neustadt.de
handball.4koepfe.de
ivz-online.de
handball-world.com
sis-handball.com

  -2 [+] [-]

, 2009-11-23 12:43, pirms 14 gadiem
Veiksmīga nedēļas nogale bija abiem pārējiem Latvijas handbolistu klubiem zonā

izraadas latvieshi ari zona roceni kapaa