Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam zaudējums SEHA līgas startā, Pavlovičam uzvara Austrijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Krištopānam zaudējums SEHA līgas startā, Pavlovičam uzvara Austrijā
Dainis Krištopāns un viņa pārstāvētais Prešovas "Tatran" ar zaudējumu sāka otro SEHA līgas čempionātu.

Slovakijas handbola čempions Prešovas "Tatran", kura rindās spēlē Dainis Krištopāns, ar zaudējumu sāka jauno SEHA līgas sezonu, bet Jāņa Pavloviča pārstāvētais klubs "West Wien" atkal ir līderis Austrijas handbola līgā.

Sestdien Prešovas komanda viesojās pie Melnkalnes čempioniem RK "Lovčen Cetinje" handbolistiem un zaudēja ar 29:30 pirmajā SEHA līgas čempionāta spēlē (šai līgai jaunajā sezonā pievienojies arī Brestas klubs no Baltkrievijas). Apmēram piecas minūtes pirms spēles beigām mājinieku pārsvars bija 5 vārti, taču galotnē viesi gandrīz panāca izlīdzinājumu. Piebremzēja 2 minūšu noraidījums. Dainim Krištopānam, kuram pretinieki veltīja īpašu uzmanību, šoreiz 2 gūti vārti.
Savukārt Austrijas HLA čempionātā trešo uzvaru četrās spēlēs guva Jāņa Pavloviča pārstāvētais "West Wien" un atkal kļuva par līderi (Jāņa Glušaka klubs "Alpla HC Hard" savu 4. kārtas spēli aizvadīs otrdien). Vīnes komanda viesos ar 29:28 pieveica HSG "Barnbach/Koflach" handbolistus. Pēc pirmā puslaika viesi bija drošā vadībā ar 18:9, taču pēc pārtraukuma gandrīz izsēja savu lielo pārsvaru - mājinieki panāca 22:24, bet 28. vārtus viņi par laimi guva tikai 7 sekundes pirms spēles beigām. Pavloviča rēķinā viens prezīcs metiens.