Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dāmas spēlēs 3. grupā

Andrejs Siliņš

Dāmas spēlēs 3. grupā
Foto: handball.lv

Austrijas galvaspilsētā Vīnē notikusi 2009. gada pasaules sieviešu handbola čempionāta kvalifikācijas Eiropas zonas izloze, kurā noskaidrojās, ka Latvijas izlasei pirmajā kārtā būs jāspēlē trešajā grupā.

Latvijas izlase kvalifikācijas pirmajā kārtā tika ielozēta trešajā grupā, kurā tiksies ar Poliju, Islandi, Slovākiju un Šveici. 2009. gada pasaules čempionāts no 29. novembra līdz 13. decembrim notiks Ķīnā.

Trešās grupas kvalifikācijas turnīrs novembra beigās notiks kādā no grupas dalībvalstīm un pēc viena apļa izspēles tikai grupas uzvarētājas iekļūs pasaules čempionāta kvalifikācijas Eiropas zonas izslēgšanas turnīrā.

Mūsu dāmu izlase pirms pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra šī gada oktobrī Lielbritānijā piedalīsies starptautiskā turnīrā. Turnīrs no 16. - 18. oktobrim notiks Šefīldā un tajā Latvijas pretinieces būs mājinieces Lielbritānijas handbolistes, kā arī Farēru salu un Turcijas izlases.

Izmantotie resursi:
handball.lv