Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam 33% realizācija, PSG dramatiska uzvara cīņā par Francijas zeltu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam 33% realizācija, PSG dramatiska uzvara cīņā par Francijas zeltu
Dainis Krištopāns (Nr. 10). Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" čempionātā grūtu uzvaru izcīnījusi latvieša Daiņa Krištopāna pārstāvētā līdervienība Parīzes "Saint-Germain", kas izbraukumā atspēlējās un ar 29:28 pieveica "Aix".

Krištopāns realizēja divus no sešiem metieniem, kā arī iedeva vienu rezultatīvu piespēli. Spēles gaitā neviena no komandām nespēja iegūt lielu pārsvaru, vadībai regulāri mainot īpašnieku. Pirmajā puslaikā PSG bija pārāka ar 14:12, bet turpinājumā "Aix" līdz pat mača beigām turēja parīziešus sasprindzinājumā. Ar sešiem vārtu guvumiem PSG rindās labākais bija Nedims Remili.

Paralēlajā spēlē Ingars Dude palika ārpus "Limoges" pieteikuma smagā sakāvē ar 22:39 viesos pret "Nantes". Francijas meistarsacīkšu kopvērtējumā PSG piecas kārtas līdz beigām pieder divu punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju "Montpellier", kas turklāt ir aizvadījusi par divām spēlēm vairāk. Turpretim turnīra jaunpienācēja "Limoges" ieņem astoto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...