Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Brencāns ievēlēts EHF komitejā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Brencāns ievēlēts EHF komitejā
Anrijs Brencāns
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas handbola federācijas prezidents Anrijs Brencāns nedēļas nogalē notiekošajā Eiropas handbola federācijas konferencē Vīnē tika ievēlēts EHF Nacionālo izlašu komitejā.

Nacionālo izlašu komiteja sastāv no pieciem cilvēkiem. Divas vietas tika atvēlētas pēc nacionālā ranga spēcīgākajām komandām - Dānijai un Francijai, bet uz pārējās trīs vietām pretendēja 12 valstu pārstāvji.

Bez Dānijas, Francijas un Latvijas pārstāvjiem komitejā tika ievēlēti arī Turcijas un Polijas handbola cilvēki. Šajā komitejā Brencāns pārstāvēs mazo valstu intereses.

Viens no pirmajiem komitejas uzdevums būs apskatīt, kas ir pilnveidojams nacionālo izlašu (pieaugušo, jauniešu, junioru, sieviešu un vīriešu) sacensību norisē. Pēc mēneša komiteja tiksies vēlreiz, vienojoties par konkrētiem uzdevumiem.

Atgādinām, ka konferences laikā notika arī 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs, kur Latvijas vīriešu handbola izlase tika ielozēta sestajā grupā kopā ar Francijas, Čehijas, Portugāles un Luksemburgas izlasēm. Kvalifikācija tiks aizvadīta pēc jaunās izspēles sistēmas (līdzīga futbolā), izlasēm aizvadot vienu spēli izbraukumā, vienu savā laukumā visas sezonas garumā.

Izmantotie resursi:
eurohandball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-22 08:29, pirms 16 gadiem
Big Anrijs!

     [+] [-]

, 2008-04-22 16:17, pirms 16 gadiem
vismaz viens kārtīgs vīrs visā tajā handbola virtuvē!
Gods kalpot Tēvzemei!

     [+] [-]

, 2008-04-22 20:09, pirms 16 gadiem
pozitīvi varbūt kkā izdosies iesaistīt Eiropas naudu (:< he he he