Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gorbunovam fantastisks sniegums- 14 vārti "Hordur" uzvarā

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Gorbunovam fantastisks sniegums- 14 vārti "Hordur" uzvarā
Raivis Gorbunovs. Foto: LHF

Islandes otrās handbola līgas spēlē pret “Vaengir Jupiters” handbola klubs “Hordur”, kuru pārstāv četri Latvijas handbola spēlētāji – Raivis Gorbunovs, Guntis Piļpuks, Endijs Kušners un vārtsargs Rolands Ļebedevs, izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 35:29.

Īpaši šajā spēlē izcēlās Raivis Gorbunovs, kurš guva 14 vārtus un kā ierasts bija rezultatīvākais spēlētājs savā komandā. Otrs rezultatīvākais “Hordur” rindās bija vēl viens latviešu spēlētājs Guntis Piļpuks, kas kopumā spēlē guva piecus vārtus. Endijs Kušners, kurš tikai sezonas otrajā pusē pievienojās komandai, pārceļoties no sporta kluba “Latgols Ludza” komandas, guva divus vārtus.

Komanda “Hordur” šajā izbraukuma spēlē jau pēc pirmā puslaika bija iekrājusi piecu vārtu pārsvaru (18:12). Tas liecināja par mača iznākumu, jo arī vēl pirms spēles sākuma prognozes bija par labu tieši Latvijas spēlētāju pārstāvētajam handbola klubam.

Lai gan otrajā puslaikā “Hordur” vairs būtiski nepalielināja savu pārsvaru, tomēr arī “Vaengir Jupiters” neizdevās sadeldēt rezultāta starpību. Līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 35:29.

Islandes 2. handbola līgā “Hordur” šobrīd ierindojas septītajā vietā ar trīs uzvarām deviņās spēlēs, nopelnot sešus punktus. Nākamo spēli Latvijas spēlētāju pārstāvētais handbola klubs aizvadīs 26. februārī, kad tiksies ar šī brīža piektās vietas komandu “Kria”.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola federācija (LHF)

  -1 [+] [-]

, 2021-02-21 17:06, pirms 3 gadiem
Tā jau labi, bet Islandes komandās tomēr jāspēlē Islandiešiem, nevis ārzemniekiem! Islandieši tomēr labāk grib just līdzi saviem sportistiem!
Nesaprotu, kāpēc Latvieši nevar spēlēt savās mājās?!

     [+] [-]

, 2021-02-22 09:35, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Tā jau labi, bet Islandes komandās tomēr jāspēlē Islandiešiem, nevis ārzemniekiem! Islandieši tomēr labāk grib just līdzi saviem sportistiem!
Nesaprotu, kāpēc Latvieši nevar spēlēt savās mājās?!
Tāpēc, ka savās mājās nemaksā un nav izaugsmes iespēju. Nav profesionāla kluba. Islandē tiec uz augstāko līgu un var spēlēt, paralēli nestrādājot un augstā līmenī. Ja gribi būt profesionāls sportists handbolā, tad LV diemžēl ir jāpamet..