Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uzvara tikai Uščinam

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uzvara tikai Uščinam
Armands Uščins
Foto: dessau-rosslauer-hv.de

Vācijas 2. bundeslīgā uzvaru no trīs latviešu pārstāvētajiem klubiem izcīnīja tikai Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV", kas 33:24 (16:9) pārspēja "TSV Bremervörde" handbolistus.

Armands Uščins ar sešiem gūtajiem vārtiem un divām nopelnītajām soda minūtēm bija vienības trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Dienvidu zonā abas latviešu komandas piedzīvoja zaudējumus. Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach" ar 26:29 (16:15) savā laukumā atzina "Bergischer HC" handbolistu pārākumu. Lilienfelds guva trīs vārtus.

Tāpat zaudējumu piedzīvoja Mareka Skabeiķa un Valda Gūtmaņa "EHV Aue", kas cieta sagrāvi 15:39 (9:17) pret līgas līderiem "HSG Düsseldorf". Mūsējie nevienā statistikas ailītēs neatzīmējās.

"Dessau-Roßlauer HV" un "EHV Aue" komandas savās zonās ieņem devītās vietas, bet "ThSC Eisenach" dienvidos šobrīd ir piecpadsmitā spēcīgākā komanda.

Izmantotie resursi:
handball-world.com