Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam vairāk vārtu, Klešnikam - uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Jurdžam vairāk vārtu, Klešnikam - uzvara
Aivim Jurdžam 4 vārti Veclārā, bet komandai zaudējums.

Latvijas rokasbumbas izlases spēlētāju pārstāvēto komandu duelī Vācijas 1. bundeslīgā Evara Klešnika HSG "Wetzlar" ar 28:23 bija pārāks par Ģirta Lilienfelda un un Aivja Jurdža ThSV "Eisenach" un pamazāk sāka rāpties ārā no turnīra tabulas "pagraba". Veclāras komandai pirmo reizi šajā sezonā divas uzvaras pēc kārtas.

Spēles sākums "Rittel-Arena" laukumā 4000 skatītāju klātbūtnē labāks iznāca viesiem un Aivis Jurdžs panāca 4:2 viņu labā. Mājinieki pieļāva pārāk daudz kļūdu. Tiklīdz Veclāras komanda sakārtoja spēli, plus vēl sāka "vilkt" vārtsargs Hosē Ombradoss, tā mājinieki izlīdzināja rezultātu, bet puslaika beigās jau panāca 5 vārtu pārsvaru - 14:9. Aizenahas komanda 52. minūtē spēja pietuvoties līdz 19:22, taču reālu izredžu glābt spēli nebija - 28:23 Veclāras komandas labā.
Evars Klešniks uzvarētāju labā guva vienus vārtus, bet Aivis Jurdžs bija starp trim viesu spēlētājiem, kuru rēķinā pa 4 vārtiem. Ģirts Lilienfelds rokas savainojuma dēļ joprojām nespēlē.

Turnīra tabulā HSG "Wetzlar" ar 7 punktiem pakāpās uz 12./13. vietu, bet ThSV "Eisenach" ar 3 punktiem paliek "pagrabā" - dalīta 16./17. vieta.