Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV handbolu demonstrēs arī jaunajā sezonā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Sportacentrs.com TV handbolu demonstrēs arī jaunajā sezonā
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Latvijas Handbola federācija turpinās sadarbību ar Sportacentrs.com TV par Latvijas Virslīgas čempionāta spēļu video pārraidīšanu tiešraidē interneta portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā Lattelecom televīzijā.

Vienošanās šobrīd noslēgta par 30 spēļu pārraidīšanu, no kurām vismaz 15 tiks demonstrētas arī Sportacentrs.com TV kanālā tiešraidē.

Pirmo spēli Sportacentrs.com demonstrēs jau 28. septembrī, kad Ogrē mājinieki "HK Ogre" plkst. 19:00 tiksies ar "RTU". Maču komentēs Anatolijs Kreipāns. Ogrēnieši pērn Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnīja ceturto vietu, bet "RTU" finišēja - septītajā.

Atšķirībā no aizvadītās sezonas, handbola līdzjutējiem no demonstrētajām mačiem tiks piedāvāta īsas katras komandas spēlētāja vai trenera pēcspēles video intervija.

Lielākoties plānots pārraidīt vīriešu Virslīgas mačus, taču sezonas laikā regulāri demonstrēsim arī sieviešu Virslīgu. TV spēļu kalendārs handball.lv tiks regulāri papildināts.

Katras spēles ieraksts pilnā garumā, labāko momentu apskats un pēcspēļu intervijas tiks publicētas Sportacentrs.com un handball.lv foto/video sadaļā.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-18 17:30, pirms 11 gadiem
ļoti labi!

     [+] [-]

, 2013-09-18 20:57, pirms 11 gadiem
mājas darbs treneriem,noformulēt pareizi,kameras riekšā savu sakāmo