Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas Handbola federācijas prezidente atkāpjas no amata

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas Handbola federācijas prezidente atkāpjas no amata
Ivita Asare. Foto: LHF

Par atkāpšanos no amata šodien notikušajā padomes biedru sapulcē paziņojusi Latvijas Handbola federācijas (LHF) līdzšinējā prezidente Ivita Asare, ziņo LHF.

Asare LHF prezidentes amatā atradās kopš 2021. gada 21. septembra.

''Gribu teikt lielu paldies visiem Latvijas Handbola federācijas biedriem par man sniegto uzticību un atbalstu, gandrīz 2 gadus atpakaļ ievēlot mani par LHF prezidenti.

Diemžēl šobrīd Latvijā valsts līmenī sports ir nostādīts pabērna lomā un es kā mazas, bet jaudīgas federācijas vadītājs, tikai ar godprātīgu darbu, tīru sirdsapziņu un atklātību nevaru nodrošināt sava sporta veida attīstību. Tāpēc, uzņemoties atbildību par Latvijas Handbola federācijas padomes nespēju sasniegt izvirzītos mērķus finansējuma piesaistē, kā arī personīgu iemeslu dēļ, informēju, ka esmu pieņēmusi lēmumu atkāpties no Latvijas Handbola federācijas prezidentes amata.

Novēlu visai handbola sabiedrībai turpināt neatlaidīgi strādāt, veicinot handbola atpazīstamību un tiecoties uz mūsu vīziju – handbols, viena no populārākajām sporta spēlēm Latvijā, kas mērķtiecīgi veicina augstus sasniegumus Latvijas un Eiropas līmenī,'' Latvijas Handbola federācijas mājaslapā citēta Ivita Asare.

Latvijas Handbola federācijas nākamā biedru sapulce norisināsies 8. jūnijā. Tajā tiks izvēlēts jauns organizācijas prezidents.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/no-latvija...

     [+] [-]

, 2023-05-18 12:46, pirms 11 mēnešiem
Ienāca organizācijā ir lielām ambīcijām un ātri vien apdedzinājās, acīmredzami, bez priekšzināšanām un izpratnes par sporta nozari un federāciju kā tādu. Domāju, ka tas bija neizbēgami, ņemot vērā izvēlēto komandu, strādājot Blomes jūgā un Bīriņu kā ģenerālsekretāri.

p.s. pēdējais izslēdziet gaismu..

     [+] [-]

, 2023-05-18 13:55, pirms 11 mēnešiem
Tikai tagad uzzināju, ka LHF prezidente bija sieviete.